Timp Liber

Simbata culturala la Odobesti

Mihaela Beșleagă
27 mai 2011 907 vizualizări
Casa de Cultura Constantin C. Giurescu din Odobesti organizeaza simbata, in foaierul Bibliotecii Ana Georgescu din localitate, lansarea lucrarii Convorbiri esentiale (Ed. Terra, Focsani, 2011) a scriitorului Culita Usurelu, iar de la ora 12.00 un Remember Prof. George Beldescu .

Prima manifestare face parte din proiectul "Sa ne cunoastem scriitorii!" si se desfasoara in deschiderea primei editii a Festivalului National "Serile de poezie de la Negrilesti", iar cea de-a doua deschide proiectul "Personalitati Odobestene", prin care vor fi evocate, o data pe luna, personalitati de ieri si de azi nascute in Orasul viilor domnesti. Despre scriitorul Culita Usurelu vor vorbi universitarul Ioan Adam, Calistrat Costin "" presedintele Filialei Bacau a Uniunii Scriitorilor din Romania si scriitorii vrinceni Gheorghe Mocanu, Virgil Panait si Janine Vadislav. La momentul evocator al lingvistului George Beldescu vor participa fosti elevi si studenti ai universitarului, profesori, oameni de cultura din Vrancea, Buzau si Bucuresti. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.