Timp Liber

Cele mai frumoase mame si fiice din Focsani, invitate la fotografiat

Mihaela Beșleagă
20 mai 2011 2535 vizualizări
Centrul comercial Promenada Mall Focsani invita focsanencele la preselectia Generations of Beauty , duminica, 22 mai, intre orele 14.00-20.00.

"Daca esti fata si ai virsta cuprinsa intre 14 si 21 de ani, vino alaturi de mama ta si arata-ne de la cine ai mostenit frumusetea! Impreuna puteti cistiga o sedinta foto profesionala gratuita, realizata de fotografi de moda din Paris", transmit reprezentantii Promenada. Generations of Beauty si-a propus sa evidentieze evolutia frumusetii moderne, a trasaturilor ce se transmit de la mama la fiica, frumusetea mostenita din generatie in generatie. In Romania proiectul se desfasoara sub forma unei caravane, in 12 orase ale tarii. Materialele foto realizate in tara, fotografii "mama si fiica", vor fi reunite intr-o expozitie de arta fotografica, urmata de o licitatie. Acest proiect are si o latura caritabila, deoarece beneficiile realizate in urma licitatiei vor fi donate Fundatiei Renasterea, ce sustine preventia cancerului de col uterin in rindul tinerelor. Inscrierea este gratuita. Proiectul se desfasoara in zece tari europene, fiind conceput de o echipa de fotografi profesionisti din Paris. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.