Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
29 apr 2011 987 vizualizări
Alexandru Tomescu aduce vioara Stradivarius la Focsani

Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" va gazdui duminica, 8 mai, de la ora 19.00, un concert extraordinar sustinut de tinarul Alexandru Tomescu cu renumita vioara Stradivarius Elder "" Voicu. Astfel, Focsaniul este cuprins in cea de-a patra editie a Turneului National Stradivarius, organizat de Fundatia Culturala "Remember Enescu", care cuprinde spectacole in 15 orase. Alexandru Tomescu, care detine vioara din anul 2008, pentru o perioada de 5 ani, va interpreta integrala Capriciile, de Niccolo Paganini, de la a carui nastere se implinesc in acest an 230 de ani. (M. B.)


Concert hip-hop marca Sisu


Hip-hopul va fi la putere in Focsani simbata, 30 aprilie. Sisu Tudor, fostul component al formatiei La Familia, va sustine un concert de promovare al albumului "Temnita Luminii", in Times Music Club Focsani, de la ora 22.00. Alaturi de el vor mai urca pe scena Bibanu Mixxl, DJ Maka (de la Camuflaj) si trupa Viollent. (M. B.)


Bal mascat cu elevii de la "Economic"


Astazi, de la orele 20.00, Apollo Bowl si Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" organizeaza un bal mascat plin de culoare si energie. "Va asteptam cu cele mai interesante si originale costume si masti. Cele mai deosebite vor putea cistiga o multime de premii interesante", promit organizatorii. (M. B.)


Karaoke de Ziua Barbatului


Clubul Extrem Pub pune la cale o petrecere pe cinste joi, 5 mai, declarata Ziua Barbatului. Seara, intitulata "Karaoke Night", este dedicata reprezentantilor genului masculin care vor sa se distreze cintind. "Cinta, impresioneaza fetele iar premiile vor fi pe masura!", spun cei de al Extrem. Petreceri de 1 Mai organizeaza si cluburile Hypnotic si Pulse Studio, vineri si simbata, 29 si 30 aprilie. (M. B.)


Filme la Panciu si Odobesti


Caravana cinematografica a Casei de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va poposi vineri la Panciu. Iubitorii de film pot urmari de la orele 13.00 desenul animat "Rango", de la 16.00 "Burlesque" cu Cher si Christina Aguilera, de la18.30 "Tirita in iad", iar de la 20.30 "Invadarea lumii. Batalie in Los Angeles". Si la Odobesti va fi film simbata si duminica, la Casa de Cultura. Odobestenii pot vedea de la ora 13.00 "Rango", de la 15.00 "Invadarea Lumii", iar de la 17.00 "Adevaratul curaj", un film in premiera. Pretul unui bilet de intrare este 4 lei.(M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.