Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
8 apr 2011 949 vizualizări
Dan Puric in Sinucigasul , la Focsani

Focsanenii sint asteptati luni, 11 aprilie, la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta", la un spectacol de exceptie.

Dan Puric, alaturi de alte nume importante ale scenei romanesti, precum Silviu Biris si Maria Buza, va juca in piesa "Sinucigasul" de Nikolai Erdman, de la ora 19.00.

Spectacolul, sub regia lui Felix Alexa, jucat in premiera la Teatrul National Bucuresti, este de o actualitate socanta si dureroasa, prezentind criza unui om aflat pe valurile crizei societatii. "O comedie amara pe care au vrut s-o puna in scena mari regizori ca Meyerhold si Stanislavski, dar pe care a interzis-o insusi Stalin", conform prezentarii TNB. Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat in Siberia si condamnat sa ramina un anonim. Dupa moartea sa, aceasta piesa i-a adus dramaturgului celebritatea internationala. Interpreteaza: Dan Puric, Costel Constantin, Adela Marculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biris, Maria Buza, Andrei Finti, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lazarescu, Tatiana Constantin, Vitalie Bichir, Mihai Cuciumeanu, Nikita Dembinski. Piesa dureaza 2 h 15 min, cu pauza. Pretul unui bilet este de 100 lei si 80 lei in spatele salii. (M. B.)


Filme la Panciu si Odobesti


Singurul cinematograf functional din judet va continua periplul sau prin judet si in acest sfirsit de saptamina. Astazi, caravana cu filme a Casei de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va poposi la Panciu, unde se vor proiecta filmele: de la ora 12.00 filmul pentru copii "Cum sa-ti dresezi dragonul", ora 18.30 "Salt" cu Angelina Jolie si de la ora 20.30 filmul de groaza "Saw VII". De filme vor avea parte si odobestenii simbata si duminica, cind vor putea vedea: de la ora 13.00 "Faster", ora 15.00 "Saw VII" si de la ora 17.00, in premiera "Acvila Legiunea a IX-a". Pretul unui bilet de intrare este 4 lei. (M. B.)


Machiaj la Promenada Mall


Centrul comercial le asteapta toata luna aprilie pe doamnele si domnisoarele din Focsani la sedinte de infrumusetare. In fiecare zi de simbata a lunii, intre orele 9.00-20.00, focsanencele au parte de sedinte de machiaj si manichiura, pentru a afla cele mai noi tendinte pentru acest an de la specialistii Oriflame. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.