Timp Liber

Surprize muzicale de top pentru focsanence, de Ziua Femeii

Mihaela Beșleagă
4 mar 2011 1910 vizualizări
Stefan Banica Jr. si cele doua veverite ale lui Maruta , din trupa Red Blonde, aduc in dar focsanencelor doua concerte cu muzica de calitate u u Cornel Pasat si Flamingo Boys anunta un spectacol incendiar de 8 Martie

Doamnele si domnisoarele vor avea parte de surprize in acest weekend, dar si saptamina viitoare, cind se va sarbatori una dintre cele mai frumoase zile ale primaverii: Ziua Femeii. Astfel, reprezentantele sexului frumos si destept pot sa isi dedice mai multe zile pentru relaxare, infrumusetare sau distractie, pentru ca evenimentele pregatite pentru ele nu sint putine. Prima surpriza pe care domnii o pot face partenerelor, mamelor sau surorilor, este un bilet la concertul Stefan Banica Jr. de astazi, care va avea loc in Times Music Club. Pentru prima data intr-un club din Focsani, vedeta aduce in dar focsanencelor un recital de exceptie, sub marca "Super"¦ Love!". Stefan Banica nu mai are nevoie de nicio prezentare, avind o cariera prodigioasa de peste 20 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Si-a cistigat admiratia a mii de romance, sustinind pina in prezent peste 1.000 de concerte, cu peste 150.000 de bilete vindute. Banica a lansat 13 discuri de autor, vindute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur si doua de platina, concertele sale de Craciun stabilind adevarate recorduri pentru Romania. Numeroase alte distinctii vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica fiind unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Daca vreti sa faceti o surpriza iubitei, puteti cumpara un bilet la pretul de 40 lei in seara evenimentului.O alta surpriza muzicala vor aduce la Focsani tonicele cintarete din trupa de la "Happy Hour", Red Blonde. Cele doua "veverite ale lui Maruta", Alina roscata si Madalina, jumatatea blonda a trupei, isi provoaca fanii din Focsani la o degustare de hituri in acelasi Times Music Pub, simbata, 12 martie, de la ora 23.00, sub motto-ul "Daca mai vechi inseamna mai bun". Concertul face parte dintr-un turneu care cuprinde 10 orase ale tarii, cea mai buna muzica din anii "â"¢70 pina astazi fiind cintata live de trupa Red Blonde, in cluburi din Iasi, Buzau, Focsani, Craiova, Slatina, Cluj, Sibiu, Pitesti si Brasov. "Veti petrece alaturi de zeci de invitati speciali, din toate topurile internationale si nu veti fi dezamagiti", promite Alina Chinie.


Cornel Pasat si Flamingo Boys fac show la Focsani


Ziua Femeii va fi sarbatorita si in alte cluburi din Focsani, care au pregatit petreceri tematice in care distractia va fi cuvintul de ordine. Pulse Studio va da start dublei petreceri in aceasta seara, cind atmosfera va fi "incendiata" de doi animatori si shot-uri din partea casei pentru fetele fara inhibitii. Simbata, 5 martie, este rindul baietilor sa sarbatoreasca, de Ziua Barbatului. In ambele seri fetele beneficiaza de intrare gratuita, iar baietii trebuie sa plateasca 10 lei la intrare. Si Hypnotic Club pregateste o mega petrecere pentru doamne si domnisoare, pe 4 si 5 martie, atmosfera fiind intretinuta de DJ Suru. Si restaurantele au pus la punct programe speciale de Ziua Femeii. Sorste respecta traditia din ultimii ani si in seara de 8 martie, de la ora 19.00, organizeaza o petrecere cu cocktail open bar si bufet. Atractia serii va fi spectacolul de striptease oferit doamnelor si domnisoarelor focsanene de Flamingo Boys si Cornel Pasat, alaturi de invitati internationali. Nici domnii nu vor fi neglijati, petrecerea fiind completata de momentul oferit de Flamingo Girls si Sangria Cabaret. Spectacolul va fi prezentat de actorul Andrei Duban. Pretul pentru aceasta seara de distractie este de 99 lei/persoana. Si restaurantul Zimbru organizeaza o seara de neuitat, cu un meniu pe cinste si muzica live, totul pentru 75 lei de persoana.


Tendinte in machiaj la Promenada Mall


Si pentru ca doamnele trebuie sa arate impecabil de ziua lor, machiajul are un rol determinant pentru o aparitie seducatoare. Centrul comercial Promenada Mall organizeaza in perioada 1 "" 8 martie evenimentul "Tendinte in machiaj 2011". Reprezentantele sexului frumos, care doresc sa arate bine, pot experimenta gratuit diferite tipuri de machiaj si manichiura, recomandate de expertii Oriflame. Acestia vor oferi sfaturi legate de frumusete si ingrijire, precum si mostre ale produselor recomandate. Pentru o sedinta de machiaj, puteti vizita centrul comercial dupa urmatorul program: 1 si 8 martie intre orele 10.00 "" 20.00, 2 "" 7 martie, intre orele 17.00 "" 20.00. Intrarea este libera. (Mihaela BESLEAGA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.