Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
24 feb 2011 927 vizualizări
Expozitie pentru miri si mirese la Promenada Mall

Tinerii care se gindesc sa isi planifice nunta, cel mai incarcat de emotie moment al vietii, pot vizita in acest week-end un tirg dedicat special lor. Centrul comercial Promenada Mall Focsani va gazdui simbata, 26 februarie, si duminica, 27 februarie, MiriExpo, o expozitie dedicata nuntilor, aflata la a II-a editie. Simbata, de la orele 17.30, programul va cuprinde un moment de dans sportiv oferit de clubul Elite si o prezentare de moda, iar duminica vizitatorii vor avea parte de un program de muzica populara, degustare de vinuri, la care vor participa cramele Cotnari si Giboiu. Cel mai asteptat moment al serii este extragerea premiilor la tombola MiriExpo, care vor consta intr-un voucher pentru o rochie de mireasa, in valoare de 700 lei, un inel de logodna de 300 lei, o icoana pictata pentru nasi de 200 lei, cosmetice, sau reducere la inchirierea unei limuzine Ford Mustang pentru miri. Programul tirgului este simbata intre orele 10.00-20.00 si duminica intre orele 10.00-18.00. (M. B.)

Petreceri de Martisor


In aceasta simbata, clubul Pulse Studio, din cadrul complexului Aqualand, va invita la o petrecere inedita de Martisor. Invitatii speciali, care vor intretine atmosfera o seara intreaga, sint DJ Ralmm, MC Toni Tonini si Tiffany. Fetele vor primi in dar martisoare. Pretul unui bilet de intrare este 10 lei. Tot simbata seara, clubul Apollo Exclusive va organiza o petrecere house cu DJ Adrian Eftimie si Zanga, iar organizatorii spun ca se anunta o noapte "nebuna". Adrian Eftimie va aduce un set "remember", care va cuprinde toate hiturile house din anii 90"â"¢ pina astazi. Pretul unui bilet este 10 lei pina la ora 24.00 si 15 lei dupa ora 24.00. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.