Timp Liber

MEDIA PUBLICITATE: Oana Stancu si Adrian Ursu pleaca de la Realitatea

Ziarul de Vrancea
24 feb 2011 615 vizualizări
Stancu: "Ce a facut Sebastian Ghita se numeste cenzura si punct"

Jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu, a caror emisiune "Ora de foc" a fost intrerupta brusc saptamana trecuta, pleaca de la Realitatea TV, dupa cum a spus, joi, pentru HotNews.ro Oana Stancu. Pe subiect a scris initial, joi, Jurnalul.ro. "Nu mai avem nici o legatura cu Realitatea", a declarat pentru HotNews.ro Oana Stancu, potrivit careia ei au instiintat conducerea postului in legatura cu rezilierea contractului de drepturi de autor.


"Din punctul meu de vedere, lamurindu-ma, ce a facut Sebastian Ghita se numeste cenzura si punct", a spus Oana Stancu in legatura cu decizia de sistare a emisiunii "Ora de foc", saptamana trecuta.


Contactat de HotNews.ro, Sebastian Ghita a spus ca nu el se ocupa de angajari sau plecari ale jurnalistilor.


Jurnalul.ro a scris ca cei doi "si-au trimis demisiile pe e-mail, dar si intr-un plic, pe adresa redactiei, printr-un serviciu de curierat rapid".


Ultima emisiune "ora de foc" a fost difuzata marti, 15 februarie, zi in care Adrian Ursu preciza pentru HotNews.ro ca "este o decizie pe care a luat-o managerul" Sebastian Ghita, cel care a preluat, in toamna, managementul Realitatea. Acesta explica la randul sau, atunci, ca emisiunea a fost scoasa in conditiile in care "noi pregatim noua grila", cu un nou format de prime-time, ce va fi introdus treptat.



.de C.I. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.