Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
4 feb 2011 832 vizualizări
Proconsul cinta in TMC

Una dintre cele mai cunoscute trupe din tara va cinta astazi pentru focsaneni. Baietii de la Proconsul vor aduce in aceasta seara pe scena de la Times Music Club piesele de dragoste care i-au facut celebri. Din cele opt albume scoase pina acum, Proconsul va interpreta piese precum "Cerul", "Mi-ai luat inima", "Nu mi-e bine fara tine" sau "Te visez". Un bilet costa 20 de lei daca este rezervat pina vineri si 30 de lei in seara evenimentului. (M. B.)


Stand up comedy si hip hop la Extrem


Seara plina de haz la Extrem astazi, de la ora 22.00, unde cunoscutul om de show Tiberiu Popovici va sustine un moment de stand-up comedy. Pretul unui bilet de intrare este 10 lei. In acelasi club, simbata, 5 februarie, va veni cintaretul de hip-hop Grasu XXL, pe numele sau real Dragos Nechifor. Pretul unui bilet de intrare este 10 lei pina in ora 24.00 si 15 lei dupa miezul noptii. (M. B.)


Petrecerea bratarilor in Pulse Studio


Pentru ca Valentine\'s Day se apropie cu pasi marunti, Pulse Studio vrea sa incinga spiritele in rindul tinerilor focsaneni cu un concept perfect de petrecere care are ca scop crearea unui ambient atractiv. In aceasta seara, clubul va invita la "Petrecerea bratarilor", cu DJ Geo. La intrare veti primi o bratara de o anumita culoare, care sa exprime starea si disponibilitatea voastra: verde ("La mine sau la tine?"), albastru ("Hmm"¦ sint timid/a, fa tu primul pas") sau rosu ("Du-te si deranjeaza pe altcineva"). Fetele beneficiaza de intrare gratuita iar baietii trebuie sa plateasca 10 lei la intrarea in clubul din incinta Aqualand. (M. B.)


Karaoke Party in Apollo


Astazi, Clubul Apollo va asteapta de la ora 20.00 la o petrecere care se anunta incendiara. Tinerii cu talent la cintat sau cu mult chef de distractie sint asteptati la "Karaoke Party". Seara va fi presarata si cu multe premii, promit organizatorii. Intrarea este libera. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.