Timp Liber

Weekend cinematografic la Odobesti si Marasesti

Andrei Milcoveanu
28 ian 2011 844 vizualizări
Pentru februarie odobestenii pregatesc o manifestare dedicata printului Dimitrie Cantemir, iar la Marasesti se organizeaza «Zilele Emanoil Petrut»

Cei care nu au devenit sclavii filmelor pe DVD-uri si nu-si permit un homecinema pot viziona la sfirsitul acestei saptamini la Odobesti si Marasesti sapte productii cinematografice de ultima ora. "La Casa de Cultura din Marasesti pot fi vizionate vineri, 28 ianuarie, urmatoarele filme: «Eu si monstrul meu» de la orele 12.00, «Recompensa cu bucluc» de la orele 15.00, «Ninja asasin» de la orele 17.00, iar de la orele 19.00 «Sherlock Holmes». Pentru odobesteni am pregatit pentru simbata si duminica filmele «Harry Potter 7» de la orele 13.00, «Demon» de la 15.00 si «Sorocul» de la orele 17.00", ne-a spus Lucian Cristea, operator cinema la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti. Daca odobestenii pregatesc pentru luna februarie o manifestare dedicata printului Dimitrie Cantemir, de la a carui inscaunare pe tronul Moldovei se implinesc 300 de ani, la Marasesti vom avea in februarie «Zilele Emanoil Petrut». "Pregatim pentru luna februarie «Zilele Emanoil Petrut», manifestare prin care vrem sa ne amintim de marele artist caruia Casa de Cultura ii poarta numele. Lucram inca la programul acestui eveniment, care va fi plin de surprize emotionante cu si despre unul din cei mai mari actori nascuti in Vrancea", ne-a spus Paul Dragu, directorul Casei de Cultura "Emanoil Petrut" din Marasesti. La inceputul acestei veri la Casa de Cultura din Odobesti va fi inaugurata o cinemateca unde vor fi proiectate cele mai vechi filme romanesti. (Andrei MILCOVEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.