Timp Liber

Concertele anului 2011, cu Roxette si Bon Jovi cap de afis

Mihaela Beșleagă
14 ian 2011 728 vizualizări
Trupe rock de renume international , cum ar fi U2, Radiohead, sau Muse, sint pe punctul de a concerta pentru romani in acest an

Vrincenii amatori de concerte de anvergura pot vedea si in acest an "live" citeva nume "grele" ale muzicii internationale, pe scenele din Capitala. în 2011, Bucurestiul ar putea gazdui concerte istorice, daca Prince, Lady Gaga, Radiohead, Green Day, Muse sau irlandezii de la U2 ajung in Romania. La inceput de an, citeva vedete au confirmat deja spectacolele in Romania, cum ar fi trupele Roxette si Bon Jovi, care vor concerta in mai si iulie. Prima trupa mare prezenta in Romania este Gotan Project, una dintre cele mai cunoscute trupe de electro-tangou, care, pe 28 februarie, vine pentru a patra oara la Bucuresti, la Sala Palatului. Pretul unui bilet variaza intre 120 si 240 de lei. Britanicii de la Hurts (Adam Anderson si Theo Hutchcraft) vor cinta la Bucuresti pe 7 aprilie. Fanii vor putea asculta live piesele celor doi artisti recunoscuti pentru muzica synth-pop cu influente din anii "â„¢80 ("Wonderful Life", "Devotion" ori "Stay"), in schimbul unui bilet de 70 lei. Pe 1 mai vine trupa germana Blind Guardian, care va concerta pe scena de la Arenele Romane, in cadrul concertului "Unu Mai Rock" si isi vor promova albumul "At the Edge of Time". Primul nume cu greutate care deschide seria concertelor din acest an este trupa suedeza Roxette (Marie Fredriksson si Per Gessle), care va concerta pe 30 mai, la Zone Arena. Biletele au preturi cuprinse intre 120 si 350 de lei. Show-ul de la Bucuresti va fi inclus intr-un nou turneu mondial Roxette, al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit in 2009, dupa aproape opt ani de pauza. Una dintre cele mai asteptate formatii de muzica rock, Bon Jovi, si-a programat concertul pentru 10 iulie, in Piata Constitutiei din Capitala. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.