Timp Liber

Unde megem?

Ziarul de Vrancea
7 ian 2011 880 vizualizări
Petreceri de Sf. Ion in cluburi

Cei care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica au unde sa petreaca. Cluburile din Focsani au pregatit in aceasta seara pentru Ion si Ioana petreceri tematice, cu surprize si concursuri. La Times, toti cei care poarta numele de Ion/Ioana au intrarea gratuita pina la ora 23.00, in baza prezentarii unui act de identitate si vor avea distractie la cote maxime. Si clubul Extrem ne spune "La Multi Ani de Sf. Ion!" in aceasta seara, in care DJ Zanga a pregatit un set cu multe piese retro. Intrarea este libera pentru fete si pentru cei care sarbatoresc Sf. Ion, pentru care intrarea se va face pe baza unui act de identitate. Ceilalti baieti vor plati

10 lei biletul. Si in clubul Pulse Studio va fi petrecere de Sf. Ion. Ionii vor beneficia de un shot din partea casei, iar intrarea este libera. (M. B.)


Cel mai recent "Harry Potter" la Odobesti si Marasesti


Una dintre cele mai recente pelicule de cinema,"Harry Potter si talismanele mortii" va rula in premiera in acest sfirsit de saptamina la Odobesti si Marasesti. "Simbata si duminica, 8 si 9 ianuarie, de la orele 13.00, 15.30 si 18.00, odobestenii vor putea viziona filmul «Harry Potter si talismanele mortii». Acelasi film va fi proiectat si la sala mare a Casei de Cultura din Marasesti, vineri, 7 ianuarie, de la orele 15.00", ne-a spus Lucian Cristea, operator cinema la Casa de Cultura "Constantin C. Giurescu" Odobesti. Filmul dureaza 2.20 min, iar pretul unui bilet este 2 lei la Odobesti si 3 lei la Marasesti. De asemenea, pentru aniversarea nasterii poetului Mihai Eminescu, la sala de cinema a Casei de Cultura vor fi proiectate vineri, 15 ianuarie, un film documentar despre viata poetului si filmul artistic "Un bulgare de huma", care are ca subiect prietenia celor doi mari clasici ai literaturii romane, Mihai Eminescu si Ion Creanga. (V. M.)


Artistii vrinceni vor expune la Bucuresti


Consiliul Judetean si Centrul Judetean pentru Promovarea Culturii Traditionale, Artelor si Meseriilor Vrancea va invita luni, 10 ianuarie, ora 17.00, la vernisajul expozitiei "Abstract", care va avea loc la Galeria Caminul Artei din Bucuresti. Pe simezele galeriei bucurestene vor expune 16 artisti autohtoni. Expozitia va fi vernisata de criticii de arta Alexandra Titu si Constantin Prut. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.