Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
17 dec 2010 628 vizualizări
Cele mai frumoase fete concureaza la Miss Extrem 2010

Tocurile a zece frumoase domnisoare, dornice de afirmare, vor rasuna in Clubul Extrem din Focsani in aceasta seara, incepind cu ora 22.00. Asa cum ne-au obisnuit, in fiecare an, cu o saptamina inainte de Craciun, se organizeaza Miss Extrem. Anul acesta insa, distractia va fi pe masura, invitatul special al serii fiind DJ Miky Love, singura femeie DJ din Romania care mixeaza la platane in bustul gol. Biletele s-au pus deja in vinzare, cei care si le achizitioneaza in avans, pina in ora 18.00 la Extrem Pub vor plati 10 lei. Pentru "intirziati", dar dornici de petreceri incendiare pe ringul de dans, vor plati 15 lei la intrare in seara evenimentului. (G. D.)


Petrecere disco in Pulse Studio


Astazi, Pulse Studio prezinta "Disko in tha House" cu Dan Ene, petrecere care va aduce aminte de muzica anilor "â„¢80 mixata de renumitul DJ. Vremurile in care Barbara Streisand sau Bee Gees dominau cluburile din intreaga lume se regasesc acum in muzica cu un sound fresh. "Ia-ti o peruca afro si ochelari retro si vino sa ne distram impreuna", va invita organizatorii. Dan Ene va mixa incepind cu ora 23.00 pina in zori. Pretul de intrare este 10 lei, iar fetele beneficiaza de intrare gratuita. Simbata, 18 decembrie, Pulse Studio pregateste o petrecere exclusivista cu Tony Cheb "the man with sax", saxofonist care va acompania ritmurile mixate de rezidentul locatiei, DJ Geo. Fetele vor beneficia de intrare gratuita, iar pretul unui bilet pentru baieti este 10 lei. (M. B.)


Filme la Odobesti


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va fi cinematograf si in acest sfirsit de saptamina. Simbata si duminica vor fi proiectate cite trei filme. Astfel, de la ora 13.00 cei mici pot urmari "Shrek pentru totdeauna", la 15.00 este programat horror-ul "Resident Evil. Viata de apoi", iar de la ora 17.00 "Cosmarul de pe Elm Street". Pretul unui bilet de intrare este 2 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.