Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
10 dec 2010 1032 vizualizări
Stefan Hrusca aduce la Focsani magia colindelor

Farmecul sarbatorilor de iarna va fi mai aproape de focsaneni cu prilejul concertului extraordinar de colinde adus la Focsani de Stefan Hrusca si chitara sa. Marti, 14 decembrie, de la ora 17.00, la Sala Polivalenta, sinteti asteptati la un recital autentic de colinde. Biletele pot fi achizitionate de la Sala Polivalenta. Pretul unui bilet este de 40 lei, iar pensionarii, somerii, elevii si studentii beneficiaza de reducere, putind sa achizitioneze un bilet la 25 de lei. Concertul face parte dintr-un turneu international care cuprinde 18 orase din tara si sase orase din Canada, unde artistul este stabilit. Stefan Hrusca este figura reprezentativa a colindului romanesc. Din anul 1991 s-a stabilit in Canada, dar revine in fiecare an in tara pentru a petrece sarbatorile in tinutul de care se simte legat, Maramures. (M. B.)


"Craciun Vienez" cu Filarmonica din Sankt Petersburg


Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" are onoarea de a invita focsanenii la un spectacol de exceptie. Marti, 14 decembrie, de la ora 19.00, puteti urmari spectacolul "Craciun Vienez", sustinut de Filarmonica din Sankt Petersburg. Orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena si va cuprinde opere ale compozitorilorJohann Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner si ale altor compozitori celebri din secolele XVIII si XIX, precum "Valsul imparatului" si "Marsul Radetzky". Concertul se va desfasura sub bagheta actualului dirijor al Balului Operei din Viena, profesorul Uwe Theimer, unul dintre cei mai buni dirijori ai lumii. Biletele pot fi procurate de la agentia Casei de Cultura, pretul unui tichet fiind 60 lei. (M. B.)


Filme la Marasesti si Odobesti


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va porni astazi intr-o caravana cinematografica ce se va opri in orasul Marasesti. La Casa de Cultura din oras va "ploua" toata ziua cu filme. Astfel, vor putea fi vizionate: de la ora 12.00 "" "Shrek pentru totdeauna", ora 15.00 "" "Infruntarea titanilor", ora 17.00 "" "Legiunea" si ora 19.00 "" "Cosmarul". Simbata si duminica filmele revin la Odobesti, unde vor fi proiectate: de la ora 13.00 filmul pentru copii "Legenda bufnitelor", ora 15.00 "Legiunea" (SF horror), iar de la ora 17.00 "Agenti de rezerva". (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.