Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
3 dec 2010 1612 vizualizări
Copiii il asteapta pe Mosul la Promenada Mall

Duminica, 5 decembrie, micutii din Focsani sint invitati la Promenada Mall, pentru a lua parte la petrecerea "In asteptarea lui Mos Nicolae". Evenimentul va avea loc incepind cu ora 18.00, iar copiii se vor bucura de jocuri, dansuri, face painting si baloane de sapun. Nu vor lipsi nici masina de fum si baloanele modelabile. Unul dintre cele mai asteptate momente ale serii este spargerea balonului jumbo, care ascunde multe dulciuri pentru toti copiii prezenti. (M. B.)

Petrecere de Mos Nicolae in Times

Mos Nicolae vine in fiecare an, inaintea celuilalt mos, mult mai popular in intreaga lume, Mos Craciun, cu cadouri sau, dupa caz, cu vargute, pentru cei care au fost cuminti sau nu, in anul care sta sa se incheie. Simbata seara, 4 decembrie, Clubul Times organizeaza o petrecere de Mos Nicolae, cei cuminti fiind premiati cu cocktailuri, iar cei obraznici cu shot-uri si vargute. (M. B.)


Expozitie de pictura la Galeria Hidalgo


Iubitorii de frumos sint invitati sa viziteze pina la sfirsitul lunii decembrie expozitia de pictura semnata de artistul plastic Teodor Visan, care va fi expusa la Galeria de Arta Hidalgo (aripa stinga de la Sala Polivalenta) intre 2-31 decembrie. Vernisajul expozitiei, care a avut loc ieri, a fost prezentat de criticul de arta Eugen Lazar si prof. Elena Stoiciu. Nascut la Galati, pe 31 ianuarie 1943, Teodor Visan este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, filiala Galati. Inca din 1969 si-a expus lucrarile atit in tara cit si in Anglia, Belgia si Franta si participa la saloane nationale si internationale de pictura si grafica. (M. B.)


Filme la Odobesti si Jaristea


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va oferi si in acest sfirsit de saptamina filme. Simbata si duminica, de la ora 13.00, va fi proiectat filmul pentru copii "Ciini si pisici 2", de la ora 15.00 "Mindrie si glorie", iar de la ora 17.00 comedia "Oameni mari si fara minte". Pretul unui bilet este 2 lei. De asemenea, luni, 6 decembrie, de Sf. Nicoale, Caravana cinematografica va fi prezenta la Caminul Cultural din Jaristea, de la ora 12.00, cu filmul "Ciini si pisici 2", care este oferit gratuit copiilor din comuna de Primaria Jaristea. (M. B.)


DJ AlexUnder Base la Blidari


Discoteca "Music Box"din Blidari, comuna Cirligele, se redeschide simbata, 4 decembrie, dupa o luna de renovare, cu un recital special pentru iubitorii de electro-house si techno. Invitatul special este Alexandru Enache, alias Dj AlexUnder Base, un talentat DJ roman, care va incalzi atmosfera din club cu ritmuri sacadate. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.