Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
26 nov 2010 1120 vizualizări
Florin Piersic si Medeea Marinescu sint Straini in noapte la Teatru

Teatrul municipal "Mr. Gh. Pastia" va gazdui miercuri, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, un spectacol de teatru eveniment. Maestrul Florin Piersic va juca alaturi de tinara actrita Medeea Marinescu pe scena Municipalului, in comedia romantica "Straini in noapte" de Eric Assous. Piesa, regizata de un alt titan al teatrului romanesc, Radu Beligan, va incepe de la ora 19.00. Daca doriti sa vizionati acest spectacol trebuie sa va grabiti sa va achizitionati un bilet, intrucit locurile ramase sint limitate. Pretul unui bilet este de 70 lei si poate fi cumparat de la Agentia de bilete a Teatrului, zilnic dupa programul 9.00-13.00, 15.00-18.00 sau in ziua spectacolului. (M. B.)


Mihai Margineanu il aduce pe Gore la Focsani


Compozitorul si interpretul arhi-cunoscutelor melodii "Ma Iubeste Femeile!", "Gore din Chitila" si "Paraschivo" va fi prezent in seara de simbata, 27 noiembrie, la Focsani, in Times Music Club. Mihai Margineanu & Band"â„¢u Lui ii va incinta pe focsaneni cu un recital incendiar, sub titulatura "Melci, Scoici, Raci, Craci". After party, atmosfera va fi intretinuta de DJ-ul rezident al Clubului. Pretul unui bilet la seara Margineanu este de 40 lei. (M. B.)


Stand Up Comedy cu Tiberiu Popovici la Apollo


Comedie piperata joi, 2 decembrie, in Clubul Apollo din Focsani, cu Tiberiu Popovici, unul dintre cei mai prolifici comedianti romani. Spectacolul de stand-up comedy va incepe de la ora 20.00, pretul unui bilet de intrare fiind 10 lei. Tiberiu Popovici a debutat acum cinci ani in Cafe Deko, clubul de origine al stand-up comedy-ului romanesc. (M. B.)



Cadouri muzicale cu Fuego si Filarmonica din Sankt Petersburg


Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" din Focsani a pregatit o luna decembrie plina de surprize. Primul cadou muzical va fi oferit focsanenilor luni, 6 decembrie, de la ora 19.00, cu spectacolul "Se-ntorc colindele acasa", in interpretarea lui Fuego. Pretul unui bilet variaza intre 30 lei si 35 lei, in functie de locul din sala. Al doilea spectacol-eveniment este oferit de Filarmonica din Sankt Petersburg, in prag de Craciun, marti, 14 decembrie, de la ora 19.00. In repertoriul spectacolului "Craciun Vienez" sint incluse fragmentele muzicale "Valsul imparatului" si "Marsul Radetzky". Pretul unui bilet este de 60 lei. (M. B.)


Filme la Odobesti


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va fi si in acest sfirsit de saptamina cinematograf. Simbata si duminica se vor proiecte filmele: de la ora 13.00 "Karate Kid", la ora 15.00 "Macete", la ora 17.00 horror-ul "Resident Evil. Viata de apoi". Pretul unui bilet este 2 lei. "De asemenea, marti, 30 noiembrie, Casa de Cultura, in parteneriat cu Liceul Agricol si Liceul Teoretic din Odobesti, aduce elevii la film. Vom proiecta un documentar, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, de 25 minute, intitulat «Eroi au fost, eroi sint inca»", ne-a spus Lucian Cristea, operatorul de cinema de la Casa de Cultura din Odobesti. Tot cu ocazia Zilei Nationale, miercuri, 1 decembrie, va fi zi de film. Odobestenii pot urmari filmele: de la ora 13.00 "Ciini si pisici", de la 15.00 "Sherlock Holmes", iar de la 17.00 comedia politista "Agenti de rezerva". (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.