Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
15 oct 2010 1200 vizualizări
Tudor Gheorghe cu taraf, in concert la Focsani

Maestrul Tudor Gheorghe va reveni in Focsani la sfirsitul lunii octombrie cu noul sau spectacol, "Cavalerii felinarelor tirzii". Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" va gazdui joi, 28 octombrie, un concert prin care Tudor Gheorghe va darui publicului un regal muzical ce va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriul a doua legende ale muzicii interbelice: Zavaidoc si Jean Moscopol. "Cavalerii felinarelor tirzii" constituie o continuare a perioadei muzicale interbelice, unic pusa in valoare de catre acesti doi reprezentanti. Tudor Gheorghe va fi acompaniat de orchestra Arkadia, ce va evolua sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, iar violonistul Dan Bozgan va aduce un plus de simtamint in mod special pieselor lui Zavaidoc prin arcusul "maiastrului" sau instrument. Biletele se gasesc la agentia Casei de Cultura, iar pretul unui tichet este 60 lei. (M. B.)


"Badaranii" se intorc la Teatru


Stagiunea Teatrala focsaneana isi face timid prezenta in viata culturala a urbei de pe Milcov. Simbata, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", focsanenii pot urmari spectacolul "Badaranii", o comedie de Carlo Goldoni pusa in scena de actorii Muncipalului. Pretul unui bilet este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru elevi. Tichetele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului, intre orele 10.00-11.30, 15.30-16.00, si in ziua spectacolului. (M. B.)


Angelina Jolie la Odobesti"¦ in film


Cinematograful improvizat la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va oferi si in acest sfirsit de saptamina cinefililor trei dintre cele mai noi filme ale acestui an. Astfel, simbata si duminica, de la ora 13.00 va fi proiectat filmul "Bun venit in Zombie land", la ora 15.00 "Salt" cu Angelina Jolie in rol principal, iar de la ora 17.00 comedia de actiune "Looser". Pretul unui bilet este 2 lei. De asemenea, astazi, de la ora 12.00, Lucian Cristea, operatorul de cinema de la Casa de Cultura, a anuntat ca va organiza o tombola cu premii constind in tricouri si filme pe DVD la vizionarea filmului pentru copii "Ciini si pisici 2". (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.