Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
1 oct 2010 848 vizualizări
Fernando Molina, live in club Zenith

Clubul Zenith din Focsani pregateste o seara speciala simbata, cu iz spaniol. Cintaretul venezuelan Fernando Molina, considerat una dintre cele mai promitatoare voci ale muzicii romantice hispano-americane, vine sa incinte publicul cu balade, destinate unui public mai matur. Concertul live sustinut de acesta va incepe la ora 22.00, iar biletul de intrare costa 10 lei. (G. D.)


Guess Who & Spike revin la Extrem Club


In seara aceasta clubul Extrem le pregateste amatorilor de muzica buna revenirea baietilor de la Guess Who si Spike, aflati in ultimul turneu in aceasta formula. Pretul biletului este de 15 lei. Seara de simbata debuteaza cu petrecerea "Let"â„¢s Dance!", insufletita de mixajele lui Zanga si Marius Moldoveanu, animatie si show de barmani. (G. D.)


Latino Fiesta si All Inclusive Party la Times Pub


Astazi incepe fiesta la Times Pub&Grill, cu cea mai plina de energie petrecere a weekend-ului : Latino Fiesta. Cei prezenti vor fi purtati incepind cu ora 22.00 pe ritmuri de salsa, bachata, samba, merengue, cha-cha si multe altele. De asemenea, sint pregatite multe surprize, cea mai speciala bautura pentru fiesta, Sangria, va fi pretul de 10 lei coferul. Frumoasele domnisoare vor fi provocate la un concurs de limbo dance, iar baietilor li se pregateste un concurs surpriza. Una din cele mai tari petreceri organizate de pub-ul Times revine in seara de simbata : All Inclusive Party. Incepind cu ora 22.30 si pina la 00.30 fetele vor plati la intrare 25 lei si baietii 40 lei, suma in care este inclusa o gama larga de bauturi, de la tequila, vodka, bere, vin, gin si multe altele. Surpriza serii consta in bufetul suedez, oferit in pretul de intrare, pregatit din noul meniu pus la dispozitie de pub, lansat in aceeasi seara.(G. D.)


Weekend exploziv in clubul Apollo


Inceputul lui octombrie aduce in serile de vineri si simbata la Apollo promotii, surprize, happy hour, animatie si Flair Bartender"â„¢s. Intrarea este libera iar shot-urile sint din partea casei. Muzica va fi asigurata de Dj Nano si Dj Ady. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.