Timp Liber

Sultanul si-a gasit cadina la Balul de la Pedagogic

Iulia Crețu
5 dec 2005 1480 vizualizări
Regina frumusetii de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" va candida anul viitor la "Florentin Delmar". Pe 16 decembrie, la discoteca Extrem, se va alege cea mai frumoasa boboaca dintre boboace.

Tinerii de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" din Focsani si-au ales cea mai simpatica boboaca vineri seara intr-un spectacol pe acorduri orientale desfasurat la discoteca Extrem. Povestea cu sultani si cadine i-a purtat pe spectatori intr-o lume a mirajului si a parfumurilor exotice, printre criteriile de departajare a candidatelor la titlul de miss boboc 2005 fiind puterea de seductie a ochilor, unduirile corpului pe sub valuri vaporoase, dar si capacitatea fetelor de a-si confectiona singure coronita de printesa sau de a raspunde la intrebari legate de lumea desertului si de povestile sale cu emiri si vraji. Pentru cucerirea inimii printului desertului s- au inscris zece candidate, toate gratioase si pline de mister. Cea care i-a atras atentia sultanului a fost insa una singura, acesta alegind sa fie un conducator modern si sa renunte la traditia veche orientala de a-si face harem. Ana Maria Crasneanu a fost desemnata printesa balului si aleasa inimii printului din desert. Si pentru ca sultanul mai avea doi frati, si acestia si-au gasit partenere printre boboacele de la Pedagogi c: Andreea Stratulat, rintesa gratiei, a facut pereche cu mezinul, iar Cristina Enache, printesa elegantei, cu baiatul cel mijlociu. Atmosfera de spectacol oriental a fost completata si de dansurile majoretelor si a grupului format din Irina Mesina, Natalia Iordan si Oana Craioveanu, prima dintre fete facind scoala de dans in Republica Moldova. Sultanul nu si-a testat numai pretendentele, ci si profesorii, acestia fiind si ei supusi la un sir de intrebari capcana, dascalii nereusind sa se impuna la fel de autoritar ca la cursuri. Aleasa celor de la Pedagogic drept Miss Boboc 2005 a primit cadou de la print un telefon mobil si un ceas. In ciuda acestor daruri, sultanul era aproape de a-si pierde aleasa, aceasta vrajind inimile baietilor de la spectacol. "Competitia a fost destul de grea, dar imi place sa dansez si s-a dovedit un bal deosebit. Cei de la clasa a XII-a m-au convins sa particip la concurs. Eu cint de la 11 ani si cred ca voi urma o cariera in muzica, nu neaparat in modelling. La anul voi concura si la Festivalul «Florentin Delmar» pentru ca voi avea si virsta necesara", ne-a spus Ana Maria Crasneanu. Distractia a continuat dupa desemnarea frumoasei din Orient cu un concert sustinut de artistul Mihai Margineanu, acesta cintind impreuna cu elevii timp de aproape o ora. Pe 16 decembrie, la discoteca Extrem din Focsani, intr-un show incendiar animat si de Anda Adam impreuna cu Alex, va fi desemnata cea mai frumoasa boboaca. La concurs vor participa toate cistigatoarele de la fiecare liceu din oras.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.