Timp Liber

Voltaj si Impact aniverseaza doi ani cu Promenada Mall

Ziarul de Vrancea
17 sep 2010 697 vizualizări
Focsanenii sint invitati in acest week-end la un concert aniversar al primului mall din Focsani, dar sint asteptati si cu reduceri si promotii

Promenada Mall implineste in acest week-end doi ani de la deschidere. Cu aceasta ocazie, centrul comercial va invita sa sarbatoriti simbata, 18 septembrie, de la orele 20.00, in parcarea centrului, impreuna cu trupele special invitate, Voltaj si Impact, care vor sustine un concert de zile mari.

De asemenea, simbata si duminica, 18-19 septembrie, cumparaturile dvs. vor fi insotite de reduceri, vouchere de cumparaturi, cit si premii la achizitionarea de produse."Va multumim pentru faptul ca in decursul celor doi ani ne-ati fost alaturi si ati participat la actiunile intreprinse de noi, dar nu ne vom opri aici. Pe viitor, avem in vedere extinderea centrului comercial prin deschiderea de noi magazine, ideea de shopping devenind una mai completa in viziunea cumparatorului si promitem evenimente de avengura, fiind dedicati clientilor nostri in a oferi servicii de inalta calitate", declara Ica Diaconu, directorul Promenada Mall Focsani. Si magazinul Carrefour sarbatoreste doi ani de promotii si preturi mici, organizind pentru clientii sai o tombola aniversara si multe alte surprize. Atmosfera de sarbatoare se pastreaza pina pe 27 septembrie, pina cind clientii pot cistiga zilnic electrocasnice, aparate foto, cupoane de magazin dar si alte premii, lasind apoi loc promotiilor si reducerilor de toamna. Pentru cei mici, Carrefour a pregatit un atelier de creatie educativ dar si distractiv, simbata, 18 septembrie, in intervalul orar 12.00-18.00. Un alt magazin implicat in organizarea acestui concert aniversar este si Bricostore. "Bricostore s-a implicat cu multa placere in organizarea acestui eveniment aniversar si pe aceasta cale vrem sa le multumim clientilor care ne-au trecut pragul pentru increderea acordata. Am invitat aceste trupe alaturi de ceilalti parteneri, deoarece dorim impreuna cu acestia sa oferim un spectacol aniversar de doi ani. Ca de fiecare data, ne vom astepta in continuare clientii cu cele mai bune oferte, iar pe cei care inca nu ne-au vizitat este o ocazie buna sa participe la acest concert si totodata sa ne descopere", a declarat Doru Ploscaru, directorul general Bricostore. Astfel, daca doriti sa combinati distractia cu cumparaturile la pret redus, sinteti asteptati in acest sfirsit de saptamina la Promenada Mall! (Ziarul de Vrancea)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.