Timp Liber

Liceul nr. 1 si-a ales frumoasa de la Spitalul nr. 9

Iulia Crețu
2 dec 2005 1476 vizualizări
Xena, femeia de serviciu, a fost vedeta spectacolului

Dupa trei saptamini de greva a profesorilor, timp in care concursurile de miss boboc au fost aminate, balurile au fost relansate miercuri de liceenii de la Grupul Scolar de Electrotehnica Focsani. Acestia si-au ales cea mai simpatica noua colega intr-un spectacol fara sare si fara piper, intitulat total neinspirat "Spitalul nr. 9". La defilare au participat cele mai dragute zece boboace, acestea incercind sa convinga juriul la probe de dans, cunostinte generale, probe de originalitate sau prezentari de rochii si mini- scenete. Adolescentii de la Liceul nr. 1 au facut si un filmulet despre pregatirile balului, unde prestatia personajul Xena (femeia de serviciu), cea care a salvat spectacolul pentru ca avea cheile salii de repetitii, a smuls ropote de aplauze. Punctele de atractie ale serii nu au fost replicile anoste ale prezentatorilor, nici bilbele, impleticirile sau incurcaturile candidatelor, ci recitalurile muzicale ale unei foste miss si ale unui folkist adolescent, care au cintat impreuna cu sala. In cele din urma, juriul a decis sa imineze titlul de Miss Boboc Grupul Scolar de Electrotehnica 2005 simpaticei Ana Maria Stoichici. Naturaletea, dezinvoltura si rolul de tigan caldarar de la proba de originalitate a determinat ca panglica si coronita de miss sa fie date frumoasei brunete. Pe locurile II si III s-au situat inca doua pustoaice simpatice, Valentina Livia Sava si Sorina Neacsu. Vizibil emotionate dupa strigarea cistigatoarei, candidatele au dat totusi dovada de fair-play si s-au felicitat si pupat la final, petrecerea continuind la discoteca. "Sint foarte emotionata ca am fost aleasa miss. Am avut inceredere in mine chiar daca a fost o competitie grea. Am ales sa particip la bal pentru ca mi-am dat seama ca este o sansa unica. De ce sa nu ma gindesc la o posibila cariera de model, mi-ar placea. Ne vom distra in continuare in discoteca, intre noi nu exista invidie si ne vom bucura impreuna", ne-a spus, dupa premiere, Ana Maria, Miss Boboc Liceul nr. 1 2005.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.