Timp Liber

O saptamina la munte, intre 158 si 358 lei

Mihaela Beșleagă
3 sep 2010 775 vizualizări
Vacantele la pret redus sint disponibile in 50 de statiuni montane din tara, in perioada septembrie-decembrie

Doriti sa va petreceti citeva zile in mijlocul naturii, departe de stresul cotidian, dar criza v-a subtiat considerabil continutul portofelului? Iubitorii de munte au acum la dispozitie un program prin care pot beneficia, la preturi promotionale, de un sejur intr-o statiune montana din tara, in perioada septembrie "" decembrie 2010. Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, sint urmatoarele: la hotel, vila, pensiune, cabana de 2* - 158 lei/sejur, la hotel, vila, pensiune, cabana de 3* - 258 lei/sejur si la hotel, vila, pensiune de 4* - 358 lei/sejur. Pentru a beneficia de tarifele speciale, durata sejurului trebuie sa fie de 5 nopti, incepind duminica si terminind vinerea. Pina acum, in acest program s-au inscris 50 de societati hoteliere din zona montana, de la doua la patru stele, in statiuni precum: Sinaia, Busteni, Azuga, Cheia, Predeal, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Olanesti, Vatra Dornei, Gura Humorului si Calimanesti. Si o pensiune din Vrancea, de la Prahuda, comuna Paltin, ofera cazare in cadrul programului "O saptamina la munte". Aceste unitati de cazare au pus la dispozitie aproape 3.000 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 15 serii, circa 45.000 de persoane vor putea sa petreaca o saptamina la munte la tarife avantajoase. "în conditiile in care tot mai multi romani sint afectati de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism (ANAT) considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cit mai avantajoase. Scopul nostru este facililitarea dreptului la odihna a unui numar cit mai mare de turisti, o mai mare accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani printr-o oferta speciala, cu tarife avantajoase si o utilizare mai eficienta a capacitatilor hoteliere din Romania", transmit presedintii FPTR, Daniel Vasilescu si ANAT, Corina Martin. Vacantele incluse in programul "O saptamina la munte" sint disponibile exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, care au pus deja in vinzare pachetele turistice. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.