Timp Liber

Decada balneara va invita la relaxare si tratament

Mihaela Beșleagă
27 aug 2010 976 vizualizări
Programul se deruleaza intre 1 septembrie - 30 noiembrie si ofera sejururi in statiuni de tratament, la preturi care sfideaza criza

Toamna vine cu un nou program turistic destinat si vrincenilor care vor sa imbine destinderea cu tratamentul. Prin "Decada balneara", care se desfasoara in perioada 1 septembrie "" 30 noiembrie, veti avea parte de servicii pentru noua nopti de cazare cu pensiune completa. Pachetul include minim 7 zile de tratament, cu cite doua proceduri/zi si o consultatie medicala la inceputul sejurului, pe baza recomandarii medicale. Cazarea se va face la hoteluri de doua stele, la un tarif de 650 lei/sejur/persoana, in camera dubla si la hoteluri de trei stele, pentru 750 lei/sejur/persoana, in camera dubla. Statiunile incluse in program sint: Amara, Baile Felix, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Lacu Sarat, Moneasa, Slanic Moldova, Sovata, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Baile Herculane, Turda, Pucioasa, Slanic Prahova si Saturn. Programul se bucura de succes mai ales in rindul persoanelor trecute de 45 de ani, care s-au inscris deja in numar mare pentru o vacanta la "bai". "Acesta este exact sezonul pentru tratamente balneare. Toata lumea a intrebat inca din timpul verii despre acest program, care prevede, ca si altele sociale, micsorarea tarifelor pentru atragerea turistilor in extrasezon. Pina acum am inscris circa 100 de persoane. Cei mai multi au optat pentru statiuni precum Sovata, Tusnad, Herculane si Caciulata", ne-a declarat Dragos Horhocea, vicepresedinte al Agentiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), regiunea Sud-Est, si administrator al agentiei de turism Agetur din Focsani. Biletul de vacanta poate fi cumparat numai cu plata integrala, prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT din toata tara. Trebuie sa stiti ca orice modificare a rezervarii anuleaza reducerea. "Decada balneara" promite ca, folosind factori naturali de cura, va veti putea relaxa pe deplin, uitind de stresul cotidian. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.