Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
26 aug 2010 712 vizualizări
Parazitii la Extrem Summer

Extrem Summer continua seria spectacolelor cu Dj Yaang sau Ovidiu (who"â„¢s your Daddy) de la emisiunea Kiss Kiss in the Mix a radio-ului Kiss FM. Unul dintre cei doi vor incinge atmosfera vineri, 27 august, de la ora 23.00. Simbata va fi mult asteptatul concert al formatiei Parazitii, cu ritmuri noi si un album nou. "Tot ce e bun tre"â„¢ sa dispara" este titlul albumului care are piese precum "Tango la rece" sau "Parol". Printre primele trupe de hip-hop din Romania, Parazitii s-au facut remarcati prin limbajul de cartier care acuza ceea ce nimeni nu avea curaj sa spuna despre societate. (C. R.)


La Promenada Mall se conduce Hyundai


Promenada Mall aduce in acest week-end pentru pasionatii de masini producatorul auto coreean Hyundai. Astfel, modelele Accent, i10, i20 si i30, Veracruz sau Santa Fe vor fi la dipozitia celor interesati de o plimbare cu masinile de prezentare. "Dupa drive test va fi o extragere pe baza formularelor completate. Premiile care pot fi cistigate constau in genti, rucsacuri sau sepci", ne-a declarat Andra Catrinescu, specialist marketing Promenada Mall. Asadar, in perioada 28-29 august parcarea centrului comercial va fi plina de focsaneni cu permis de conducere sau admiratori ai marcii coreene. (D. G.)


Filme la Gradina de vara din Odobesti


Iubitorii de film clasic, la cinematograf, sint invitati si in acest sfirsit de saptamina la Gradina de vara din Odobesti, unde, incepind de astazi, se vor proiecta filme tot weekendul. Vineri, de la ora 21.00, se va proiecta filmul "Lichidatii", simbata si duminica, de la aceeasi ora, puteti vedea filmele "Sherlock Holmes" si "Infruntarea titanilor". Duminica, la Jaristea si Faraoanele va ajunge caravana filmelor, de la ora 14.00, respectiv 20.00. La Jaristea veti vedea horrorul "Saw VI" si la Faraoane "Sherlock Holmes". Pretul unui bilet este doar 2 lei. (M. B.)


All Inclusive de la Times


ýTimes Pub redeschide incepind cu seara de vineri, 27 august, clubul toamna- iarna- primavara. Acesta a fost reamenajat dupa gusturile clientilor si asteapta tinerii pentru un nou sezon de distractie. Petrecerea de debut este denumita "All Inclusive Party" si va incepe la orele 22.30. Pretul intrarii este de 15 lei pentru fete si 30 de lei pentru baieti. (C. R.)


Raoul Russu & DJ Zet la AquaLand


Vara lui 2010 a abundat in nopti de distractie cu dansat pina dimineata, iar vineri, 27 august, nu se abate de la programul obisnuit. Clubul Aqualand a pregatit inca o serie de concerte ale celor mai cunoscuti dj din Romania. Raoul Russu, dj, compozitor si producator de succes, le va oferi celor prezenti beat-uri originale de muzica electronica si o seara de neuitat. Nici seara de simbata nu va lasa sa va "odihniti", Dj Zet tinindu-va in priza pina la orele diminetii pe ritmuri antrenante. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.