Timp Liber

Provincialii cinta la Mamaia si se vad pe ¦ TVRM

Iulia Crețu
27 aug 2010 788 vizualizări
Simbata, 28 august, trupa Provincialii incinta publicul de la Festivalul Mamaia , desfasurat la Teatrul de vara Soveja, la limita intre municipiul Constanta si statiunea Mamaia

De noile melodii ale celor de la "Provincialii" se vor bucura in special cei care vor plati bilete pentru spectacol, pentru ca editia din acest an a celebrului festival de interpretare si creatie nu se va vedea pe o televiziune foarte populara. Potrivit unui comunicat de presa al festivalului, serile de cintec vor fi televizate de Televiziunea Romania de Miine, prin TVRM Educational si TVRM Cultural, doua posturi TV ale Universitatii "Spiru Haret" Bucuresti. Bugetul de austeritate al TVR trimite Festivalul Mamaia in afara punctelor de rating, TVRM-ul fiind sub cota de 0%, fiind urmarit in special in facultatile celor de la "Spiru". Cei de la "Provincialii" isi vor promova la malul marii melodii de pe viitorul album, pe care au continuat colaborarea cu artistii basarabeni cu care au inregistrat "Chitara Maita". (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.