Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
6 aug 2010 681 vizualizări
Circul Safari face spectacol in Focsani

Circul ungar Saffari a venit in Romania si da o reprezentatie si la noi, in Focsani, in Promenada Mall. Se pot vedea spectacole cu tigri, hipopotami, lei, serpi de 4- 5 metri si chiar dresuri cu elefanti de 5 tone. In timpul pauzei se poate vedea gradina zoologica. 70 de animale exotice dau reprezentatii pina luni, 9 august. Astazi si luni, spectacolul va fi la ora 20.00, iar simbata si duminica se vor tine doua, unul la ora 17.00 si altul la ora 20.00. (C. R.)


Distractie in Extrem Summer


Grasu XXL si Guess Who vin vineri, 6 august, in Extrem Summer Club din Focsani iar simbata isi vor face simtita prezenta Liviu Hodor si Tara. Aceste doua zile incendiare vor fi insotite de hituri precum "Happy for you" sau "Azi nu", cintaretii facind atmosfera in fiecare club din Romania in care au fost prezenti. Vor predomina melodii hip- hop si house si se asteapta public numeros. "Eu abia astept sa ma duc la concerte. Am fost si saptamina trecuta, ma duc si acum. Ce altceva sa fac? Sint tinara, ma distrez ", ne spune incintata Andreea L., o tinara din Focsani. (C. R.)


Caravana filmelor ajunge la Jaristea si Cirligele


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va fi si in acest sfirsit de saptamina cinematograf. Simbata si duminica, de la ora 15.00, va rula in sala filmul "Saw VI", iar de la orele 17.00 si 19.30 "Robin Hood". La Gradina de vara a orasului, tot simbata si duminica, dar seara, de la ora 21.30, puteti urmari in aer liber filmul "Looser". Caravana filmelor va ajunge duminica la Jaristea si Cirligele. Astfel, de la ora 14.00, la Caminul Cultural din Jaristea va rula "Cosmarul", iar de la ora 17.00, la Cirligele, "Destinatie finala". Pretul unui bilet de intrare, neatins de criza, a ramas 2 lei. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.