Timp Liber

Vrincenii domolesc canicula la piscina si la plaja

Ziarul de Vrancea
6 aug 2010 5235 vizualizări
De la mic la mare, vrincenii cauta in zilele cu soare piscinele pentru a se distra alaturi de prieteni u la preturi acceptabile, unele localuri organizeaza si petreceri in week-end-uri

Vremea frumoasa umple piscinele si plajele din judet. Pentru aceia care nu isi permit un week-end la mare sau pur si simplu vor sa-si petreaca timpul pe plaiuri vrincene, exista o multime de alternative pe masura cerintelor. In ultimul timp se cauta atit piscinele, cit si spatiul deschis, cum este plaja Doaga. Temperaturile crescute promit o vara plina de evenimente "estivale". Clubul Aqualand dispune atit de o piscina pentru adulti, cit si pentru copii si organizeaza si cursuri de inot. Vinerea aceasta va avea loc si o petrecere cu Dj Sllash si Doppe, duo-ul de muzica tech house de la Vibe Fm, iar simbata va fi invitat Nick Kamarera, cistigator al premiului Best DJ la Romanian Music Awards in 2009. Intrarea la piscina costa15 lei pentru adulti si 10 lei pentru copii, pret in care veti beneficia de sezlong, apa si soare din plin. Pub-ul Times continua seria petrecerilor de la piscina si va invita vineri, incepind cu orele 20.00, la inca o noapte dedicata distractiei, cu jocuri si concursuri de inot, volei, polo si premii pentru participanti. Intrarea la piscina este 15 lei in cursul saptaminii si 20 lei simbata si duminica. Times beneficiaza de oferte speciale, adaptate dupa nevoile tinerilor. Astfel, fetele beneficiaza de intrare libera in fiecare luni si marti pina in ora11.00. In plus, se fac abonamente la piscina valabile de luni pina vineri. Pe o perioada de o saptamina pretul unuia este de 50 lei, pe doua saptamini 90 lei si 150 lei pentru o luna. De asemenea, clientii se mai pot bucura de oferta "Happy hour", in fiecare zi, intre orele 17.00-19.00, putindu-se comanda orice cocktail la pretul de 6 lei,iar berea este la promotie, 5 plus 1. Si Pensiunea Perla Vrancei din Soveja dispune de piscina, la pretul de 50 de lei de persoana pentru o zi, iar copiii pina in 12 ani pot intra gratis, numai ca trebuie sa fie insotiti de un adult. Alte piscine in judet mai sint deschise la Golesti, la Odobesti, dar si in Focsani in incinta complexului Green Paradise. (C. ROIBU, G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.