Timp Liber

Unde mergem?

Cristina Roibu
30 iul 2010 920 vizualizări
Miss Summer la Golesti

Piscina Cazino din Golesti gazduieste astazi, la ora 22.00, concursul de Miss Summer 2010, dupa preselectia de acum doua saptamini in care au fost alese 10 fete cu virsta cuprinsa intre 15 si 20 de ani. Evenimentul doreste descoperirea de noi talente si frumuseti naturale, oferindu-le oportunitati prin promovarea lor. Fetele vor trece prin multe probe, dintre care amintim defilare in costum de baie, rochie de seara si o proba de dans. La sfirsit, cistigatoarea primului loc va primi un premiu in valoare de 800 lei, urmata de locul 2 si 3, cu premiul de 600 lei, respectiv 400 de lei. Urmatoarea pe podium, Miss Popularitate se va bucura de 200 lei, pe linga premiul de participare de 50 lei de care vor beneficia toate participantele. Dupa terminarea competitiei, organizatorii vor gazdui o petrecere acompaniata de concursuri si cocktailuri. (G. DRAGHICI)

Alex vine simbata in Extrem Summer

Alex Velea vine la Extrem Summer Club pe 31 iulie, la ora 23.00. Se anunta a fi un spectacol incendiar, vrincenii fiind asteptati sa se bucure de distractie. Alex este un artist din ce in ce mai indragit in rindul tinerilor datorita melodiilor sale ritmice. "E bine ca se aduc astfel de cintareti si la noi, in Focsani", afirma Mihaela Stanciu. Pentru a participa la eveniment puteti face rezervari la telefon 0723.571.404. (C. ROIBU)

Pool Party la Times Pub

Times Pub a decis ca in aceasta vara sa atraga cit mai multi clienti prin petrecerile care devin pentru acest sezon o marca inregistrata. Astfel, Pool Party se va organiza saptaminal si va avea din ce in ce mai multe concursuri. Se vor organiza jocuri de polo, volei in piscina si jocuri surpriza. Cocktailul saptaminii ramine Cosmopolitan, la 7 lei, o bautura care a devenit celebra dupa ce a fost promovat in filmul "Sex and the City". Petrecerea se va desfasura vineri si simbata, incepind cu ora 20.00. (C. ROIBU)


Concert Trupa Veche in Promenada Mall


Trupa Veche concerteaza la Focsani simbata, in Promenada Mall, la ora 20.00. Trupa Veche s-a lansat prin melodii precum "Hotel Cismigiu", "Vama Veche", "Nu am chef azi" sau "Nu ne mai trageti pe dreapta". In urma despartirii formatiei Vama Veche, in 2006, a rezultat Vama si Trupa Veche. In timp ce Vama nu prea mai concerteaza, Trupa Veche continua povestea inceputa acum mult timp. Mai nou, si-au lansat un nou videoclip pentru piesa "Trei Sori", care devine single-ul acestei veri, prima piesa semnata in noua formula, dupa adaugarea de noi membri. (C. ROIBU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.