Timp Liber

Unde mergem in week-end?

Ziarul de Vrancea
16 iul 2010 812 vizualizări
Cros, concurs de biciclete si role la Promenada Mall

Simbata, 17 iulie, incepind cu ora 10:00, se va da startul la Crosul Verii la Promenada Mall, insotit de concurs de biciclete si concurs pe role. De asemenea, in fiecare week-end la Promenada Mall poti petrece in aer liber, nu doar in magazine. Organizatorii anunta patru ore de musica si atmosfera energizanta alaturi de DJ Louie Grants. Te poti bucura de cocktailuri si doua terase, cu cele mai bune produse si servicii, se lauda organizatorii, care va asteapta in fiecare simbata si duminica la Mall-ul din Focsani. (C. F.)


Expozitie de fotografie "Plaiurile Vrancei", la Teatru


Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti va invita la vernisajul expozitiei si lansarea catalogului "Plaiurile Vrancei "" impresii vizuale". Evenimentul va avea loc simbata, 17 iulie, de la ora 11:30, la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani. Imaginile rezultate din explorarea fotografica a zonei Vrancei au stat la baza realizarii catalogului foto cu impresii vizuale, care se doreste reprezentativ pentru aceasta regiune cu un potential deosebit. Impresiile vizuale surprinse in catalog permit publicului larg sa cunoasca si sa fie cucerit de resursele locului, de natura, de oameni, de traditie, de istorie si de obiectivele sale turistice. (C. F.)



Caravana filmelor la Odobesti, Jaristea si Brosteni


Iubitorii de film din Odobesti pot viziona simbata si duminica, de la orele 13, 15 si 19 pelicula "Cosmarul din Elm Street". La Caminul Cultural din Brosteni, duminica, de la orele 18 ruleaza filmul "Ninja Assassin", iar la Caminul Cultural din Jaristea, in aceeasi zi, de la orele 14, va fi proiectat filmul "Orasul de otel". "In ciuda vremii care ne-a pus nervii la grea incercare vom risca si duminica. Ii invit pe cei care iubesc filmul in aer liber la Gradina de Vara din Odobesti, simbata si duminica, sa vizioneze pe un ecran panoramic celebra pelicula Robin Wood. Filmul va incepe de la orele 21:45, iar intrarea este 2 lei", ne-a spus Lucian Cristea, operator cinema la Casa de Cultura "Constantin C. Giurescu" Odobesti. (V. M.)


Petrecere in stil rusesc la Times


Pub-ul Times din Focsani si-a propus o noua noapte tematica dedicata distractiei. In aceasta seara, cu incepere de la ora 22.00, sloganul "it"â„¢s times 2 party" duce show-ul pe tarimul friguros al Rusiei. Organizatorii anunta startul unui adevarat "Russian Party", din cadrul caruia nu vor lipsi Russian Shots Roulette si nici celebrul dans kazacioc. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.