Timp Liber

Il Piacere, restaurantul unde mincarea italiana este o placere

Mihaela Beșleagă
25 iun 2010 2322 vizualizări
Restaurantul cu pizzerie si gelaterie va asteapta in fiecare zi incepind de la ora 7.00 dimineata in incinta Promenada Mall u puteti degusta specialitati precum borchetta, adica purcel la rotisor, fructe de mare sau gustari de brinza, toate 100% italiene

Savoarea bucatariei italiene a ajuns si la Focsani, prin intermediul unui nou restaurant inaugurat aseara in interiorul Promenada Mall. Il Piacere va asteapta intr-un ambient placut, impregnat de arome mediteraneene, cu bucatarie specifica italiana, pizzerie si gelaterie, pentru toate gusturile. Incepind de la micul dejun, colazzione, si prima cafea de dimineata, o data cu deschiderea restaurantului in fiecare zi la ora 7.00, pina la meniuri cu specialitati precum borchetta, adica purcel la rotisor, sau pe baza de peste si fructe de mare, diverse soiuri de paste si pizza sau gustari de brinza, toate sint produse 100% italiene. Drept garantie, atit pizzerul cit si bucatarul sef sint italieni get-beget.

De la bar puteti servi, printre altele, o gama bogata de bauturi fine, vinuri albe si rosii din viile mediteraneene. Masa este intregita de o inghetata din productie proprie dupa retete italiene. Dupa ce a fost taiata panglica inaugurala, invitatul special Ciro de Luca a incalzit atmosfera, iar primii invitati au gustat din specialitatile pregatite cu grija. Locatia dispune de 60 de locuri, alaturi de o terasa unde va puteti racori in zilele fierbinti de vara. Restaurantul ofera si posibilitatea de a organiza diverse evenimente, cum ar fi aniversari. Primul restaurant din Promenada Mall va asteapta cu mincaruri bine alese si muzica buna, intr-o ambianta calda, in fiecare zi, alaturi de prieteni si familie. Totul la preturi accesibile pentru toata lumea. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 16 ore, 56 minute, 36 secunde
Articol platit de restaurant?
, acum 739371 zile, 16 ore, 56 minute, 36 secunde
Deci se spune Porchetta, ca vine de la porc,nu Borchetta.Ne-am inteles Mihaela?......
, acum 739371 zile, 16 ore, 56 minute, 36 secunde
Eu n-am nimic impotriva reclamei daca e asumata dar ma enerveaza asta mascata. Dar tre sa-i intelegi si pe ei, nu vezi ca in afara de chelneri nu mai e nimeni acolo. :-)
, acum 739371 zile, 16 ore, 56 minute, 36 secunde
acu, acu vin si "italienii" nostri sa comande Borchetta in italiana binenteles si cu un pronuntat accent de focsanean
, acum 739371 zile, 16 ore, 56 minute, 36 secunde
"borchetta" asta, fi-v-ar sarmalele al naibii sa va fie e buna rau si e si cum spunea si johnny mai sus se numeste "porchetta", dar mancata in romania 100% italiana am dubii !!! ...ca daca romanul nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.