Timp Liber

Teleporteaza-te gratis la Mamaia!

Ciprian Fânaru
25 iun 2010 2050 vizualizări
Daca recesiunea v-a redus drastic bugetul de concediu, litoralul poate fi acum mai aproape, fara un leu scos din buzunar.

Totul este posibil prin concursul "Vacante gratis la Mamaia", o premiera pentru turismul romanesc, in cadrul sau acordindu-se cele mai multe vacante gratuite oferite vreodata in Romania: 10 vacante pe saptamina, timp de 10 saptamini, in total 100 de vacante, in perioada 21 iunie - 1 septembrie. La inceputul acestei saptamini, a sosit in statiunea Mamaia prima serie de 10 cistigatori ai concursului "Vacante gratis la Mamaia". Primul cuplu a ajuns in jurul orei 18.00 la Hotelul Tomis din Mamaia. Concursul este organizat pe website-ul www.mamaia360.ro si include cazare si masa la hoteluri din statiunea Mamaia, bilete gratuite la Aqua Magic, cursuri gratuite de windsurfing si premii surpriza pentru cistigatori. Pentru a pune mina pe bilete, trebuie sa completati un formular online si sa raspundeti zilnic timp de o saptamina la cite o intrebare. Concursul "Vacante gratis la Mamaia" face parte din proiectul de promovare pe internet al destinatiei turistice Mamaia: www.mamaia360.ro, proiect lansat oficial pe data de 3 iunie 2010 de catre compania IPIX Romania, lider mondial in imagine la 360 de grade, in parteneriat cu Asociatia Patronala Mamaia si sustinut de Asociatia Litoral - Delta Dunarii. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.