Timp Liber

Circul acvatic Belucci da reprezentatii in Focsani

Ciprian Fânaru
18 iun 2010 2872 vizualizări
Biletul costa 25 de lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti

Circul acvatic italian a poposit in orasul nostru in aceasta saptamina si asteapta pustii insotiti de parinti pentru un spectacol aparte. Clovni, acrobati, jongleri, porcusori spinosi, pelicani, pinguini si chiar crocodili si rechini. Spectacolul prezinta, pe linga animale acvatice, si un contorsionist. Acesta are capacitatea de a intra intr-o cutie cu latura de doar 50 de centimetri. Magia face si ea parte dintr-un show unic, intitulat Voyager "" Calatorul, care dureaza o ora si 45 de minute. Circarii italieni va asteapta in fiecare zi, pina pe 20 iunie, la centrul comercial Promenada Mall din Focsani, pentru a va incinta cu povesti pline de fantezie si jonglerie. Circul Bellucci impreuna cu Promenada Mall va ofera povesti cu pirati, capitani, jocuri de apa si animale care de care mai speciale si mai dorite de copii. Azi, simbata si duminica, lumea exotica isi deschide portile intre orele 17.30 "" 19.15. Pretul unui bilet este 25 de lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti, dar cei care au norocul sa primeasca un flyer de la organizatori beneficiaza de reducere. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.