Timp Liber

DJ Christian Green inaugureaza discoteca de la Golesti

Ciprian Fânaru
11 iun 2010 1190 vizualizări
Clubul e situat linga piscina complexului de agrement, care ii asteapta la rindul ei pe focsanenii care fug de canicula verii u in oras s-au deschis deja mai multe piscine

La finalul acestei saptamini se deschide un nou club "de vara". Simbata, 12 iunie, se deschide oficial sezonul de vara la piscina Cazino din Golesti, cu unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania, Christian Green. Pe linga piscina, anul acesta se va deschide in cadrul complexului si un club nou, o locatie frumos amenajata unde petrecaretii se pot distra si in acelasi timp se pot bucura de aerul proaspat al verii. Locatia, care are o capacitate estimata de 600 de persoane, are sanse sa devina una dintre cele mai cautate din zona Focsaniului. Cei care vor sa petreaca la deschidere o vor putea face simbata seara, incepind cu ora 23.00, cind se vor putea delecta cu muzica lui Green, pe numele sau real Cristian Popescu. Simbata viitoare, in aceeasi locatie, va avea loc un concert live Guess Who&Spike. In weekend-ul trecut s-a deschis si piscina de la Golesti, unul dintre cele mai mari si mai complexe bazine din judet. La complexul de agrement va mai asteapta doua terenuri de minifotbal dotate si cu nocturna si de asemenea un teren de tenis tot cu nocturna. In aceasta vara, organizatorii anunta si concursuri de inot la care pot sa participe vrincenii care vor sa se racoreasca departe de arsita sezonului cald. Bazine de mici dimensiuni pentru copii, sezlonguri si umbrelute, toate acestea fac si ele parte din arsenalul cu care patronii vor sa atraga clientii de toate virstele. O alta piscina care ii asteapta pe vrinceni in zilele toride ale acestei veri este Aqualand, la iesirea din oras spre Mindresti. Si clubul Times din Focsani are deschisa piscina inca de la 1 iunie si ii asteapta in aceste zile calduroase pe toti cei care cauta racoarea in mijlocul orasului. De asemenea, la mijlocul acestei luni si pensiunea Paradis Vrincean de la Cotesti isi deschide piscinadin mijlocul viilor. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.