Timp Liber

Gradina de vara de la Odobesti isi deschide portile

Mihaela Beșleagă
11 iun 2010 1195 vizualizări
Duminica seara va avea loc deschiderea gradinii de vara, cu filmul Final Destination , intrarea fiind libera

Cinematograful de la Odobesti se va muta incepind din acest week-end intr-o noua locatie, in aer liber. Este vorba despre gradina de vara a orasului, unica in peisajul localitatilor din Vrancea. Aici, iubitorii de film vor putea urmari in conditii dintre cele mai bune, dupa cum spun organizatorii, toate filmele de top ale acestei veri. Deschiderea gradinii din centrul civic al Odobestiului are loc in acest sfirsit de saptamina, duminica, 13 iunie, cind, de la ora 21.30 va fi proiectat filmul "Final Destination", ultima parte. Intrarea la film duminica este libera. "Avem totul pregatit, ecranul e montat, aparatura este verificata, scaunele in regula. Ii invitam pe toti cei care doresc sa vada un film bun intr-o atmosfera deosebita", ne-a spus Lucian Cristea, care se ocupa de cinematograful de la Odobesti, singurul functional din Vrancea. Gradina de vara are o capacitate de 400 de locuri, iar filmele vor fi proiectate pe un ecran imens, care masoara 13 m lungime si 7 latime. Incepind de saptamina viitoare, puteti vedea filme in aer liber simbata si duminica, de la ora 21.30, urmatorul programat fiind filmul "Robin Hood". Pretul unui bilet va fi de 2 lei. De asemenea, in acest sfirsit de saptamina, simbata si duminica, de la ora 17.00, se va proiecta la sala Casei de Cultura "C. C. Giurescu" filmul "Cosmarul alb". Duminica, la Caminul Cultural Jaristea, la ora 14.00, localnicii pot vedea filmul "2012". (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.