Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
4 iun 2010 689 vizualizări
Krypton cinta in Times

Times Pub deschide in forta sezonul de vara, propunindu-le focsanenilor un eveniment live. In aceasta seara, cu incepere de la ora 22.30, atmosfera din pubul focsanean va fi creata si intretinuta de o formatie de rock romaneasca. Cele mai cunoscute piese ale trupei si coveruri in stilul Krypton ii asteapta pe cei care vor calca pragul locatiei. De la inceputul acestui an, baietii de la Krypton si-au "tras" un nou solist, Florin Iordache, fost concurent la Megastar. Desi a avut o pauza in ceea ce priveste aparitiile discografice, trupa a mai cintat la petreceri private, unde este foarte apreciata pentru repertoriul sau complex. Eugen, Florin, Pitzi si Catalin spera ca, in formula noua, cel tirziu in vara, sa-si bucure fanii cu un nou produs discografic. (C. F.)


Anda Adam la Mall


In luna iunie, Centrul comercial European Retail Park Promenada Mall va gazdui mai multe evenimente mondene. Astfel, in acest sfirsit de saptamina, simbata si duminica, intre orele 11.00-22.00, DJ eXu va intretine un program de karaoke. Saptamina viitoare, duminica, 13 iunie, de la ora 19.00, Anda Adam va sustine un show exploziv. La mijlocul lunii iunie, vineri si simbata, 18, 19 iunie, va avea loc Most Wanted Party, dar va fi amenajat si un Salon Auto pentru impatimitii de masini. (M. B.)


Gala Cercului de Creatie la Teatru


Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" Focsani va gazdui luni si marti, 7 si 8 iunie, Gala primei editii a Cercului de Creatie "Constantin Apostolescu" . Programul galei va cuprinde patru spectacole, programate in cele doua zile, incepind de la orele 10.00, 15.00 si 18.00. Manifestarea este organizata de Teatrul Municipal in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean si liceele din Focsani. (M. B.)


Filme la Odobesti si Jaristea


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va proiecta filme si in acest sfirsit de saptamina. Astfel, simbata si duminica, de la orele 15.00 si 17.00, va rula filmul "Babylon". Caravana filmelor va ajunge duminica, de la ora 14.00, la Caminul Cultural din Jaristea, cu filmul "Final Destination IV". Pretul unui bilet este de 2 lei. Organizatorii cinematografului anunta si deschiderea, din 13 iunie, a gradinii de vara, unde vor fi proiectate filmele in aer liber, pe un ecran imens, care masoara 13 m lungime si 7 latime. Duminica viitoare, la deschiderea gradinii, accesul la film, "Final Destination", va fi gratuit. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.