Timp Liber

Vacanta de criza la mare si la munte

Mihaela Beșleagă
4 iun 2010 1178 vizualizări
Prin programul Zile gratuite de vacanta , daca alegeti o vacanta în tara, pentru 15 iunie - 15 iulie si 15 - 31 august, veti primi una sau doua nopti gratuite de cazare u prin Litoralul pentru toti , daca va cumparati un bilet pina pe 14 iunie aveti sase nopti de cazare la preturi pornind de la 160 lei

Agentii de turism s-au adaptat crizei si vin cu oferte promotionale in intimpinarea celor care nu vor sa renunte la vacanta. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat un nou program, desfasurat in parteneriat cu hotelierii din toate zonele turistice din Romania, "Zile gratuite de vacanta". Programul include oferte speciale prin care se acorda un numar gratuit de zile de vacanta pe sistemul "platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7!". Mai exact, cei care cumpara o vacanta in tara, pentru perioada 15 iunie "" 15 iulie si 15 "" 31 august, pot primi, pentru pretul platit, una sau doua nopti gratuite de cazare. "Pentru ca stim ca meriti o vacanta in care sa ai timp sa te bucuri de soare alaturi de prieteni sau de familie, iti facem o oferta de nerefuzat! Vei putea sa te rasfeti in hotelul preferat mai multe zile si nu numai ca nu-ti vei depasi bugetul, dar vei face chiar economii. Nu vei plati nimic pentru noptile in plus. Planuieste-ti 5 zile de concediu in perioadele mentionate si noi iti daruim inca una sau doua!", spun reprezentantii ANAT. Printre destinatiile incluse in program se numara unitati de cazare de la doua la patru stele, din destinatii turistice cunoscute de la munte, precum Poiana Brasov, Busteni, Olanesti si de la mare, cum ar fi Mamaia, Costinesti, Neptun. "Avem inscrieri, cum sa nu. Sint circa 18-20 de rezervari, pentru ca este tipul de pachet «platesti 6 si primesti 7»", ne-a spus Dragos Horhocea, vicepresedintele ANAT, regiunea Sud-Est, patronul agentiei de turism Agetur Focsani. "Zile gratuite de vacanta" face parte din proiectul "Vacanta in tara mea. 2010 - Anul ofertelor speciale", proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, dintre care "înscrieri timpurii", "Mini-preturi de vacanta", "Supliment la masa", "Vacante speciale de evenimente". Aceste oferte si programe speciale sint valabile doar prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT. Trebuie sa stiti insa ca orice modificare a rezervarii anuleaza reducerea.


Litoralul pentru toti, de la 160 lei


Un alt program de reduceri care prinde bine si la vrinceni este "Litoralul pentru toti", prin intermediul caruia va puteti bucura de mare si in perioadele de extra-sezon, la preturi mai mici. Daca va cumparati un bilet de vacanta pina pe 14 iunie puteti beneficia de sase nopti de cazare pe litoral, cu urmatoarele preturi: hotel 1* fara mic dejun "" 159 lei, hotel 2* fara mic dejun "" 189 lei, hotel 2* cu mic dejun "" 249 lei, hotel 3* fara mic dejun "" 219 lei, hotel 3* cu mic dejun "" 349 lei, hotel 4* cu mic dejun "" 419 lei, hotel 5* cu mic dejun "" 499 lei. "Litoralul pentru toti a mers foarte bine, chiar mai bine decit anul trecut. Avind in vedere faptul ca e an de criza, multi au preferat litoralul romanesc pentru ca i-a costat mai putin drumul, chiar daca am avut oferte foarte bune si pentru Grecia, de exemplu", ne-a spus Dragos Horhocea. "Litoralul pentru toti" este dedicat turistilor care doresc sa-si petreaca vacanta pe litoral in extra sezon, la preturi speciale sau care nu pot avea concediu pe perioada verii, perioadele de desfasurare fiind primavara (3 mai - 14 iunie) si toamna (1 septembrie - 15 octombrie). Alte programe destinate turistilor pe timp de criza, valabile pina la 30 iunie, sint "Decada balneara", prin intermediul caruia puteti beneficia de 9 nopti de cazare intr-o statiune balneoclimaterica, cu doua proceduri pe zi, o consultatie, cu toate mesele incluse, la un pret de 650 lei la un hotel de doua stele. De asemenea, prin programul "O saptamina la munte" veti beneficia de cazare cinci nopti, la Sinaia, de pilda, la un hotel de 2* cu 158 lei, iar la 3* cu 258 lei. Tot ce va mai ramine de facut este sa va rezervati un sejur si sa va bucurati de o vacanta minunata, care sa mai indulceasca din amarul scaderii veniturilor. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.