Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
14 mai 2010 772 vizualizări
Compact si Tudor Gheorghe, pe scena Casei de Cultura

Focsanenii iubitori de muzica buna au parte in aceste zile de doua surprize muzicale. Simbata, 15 mai, de la ora 19.30, trupa Compact isi va lansa la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" noul album, "Cintec pentru prieteni", in cadrul unui turneu national. Pretul unui bilet este de 40 lei. Miercuri, 19 mai, pe scena Casei de Cultura va poposi si maestrul Tudor Gheorghe, cu spectacolul "Chemarea pasarii de acasa", de la ora 19.00. Un bilet costa 50 lei. Biletele pentru ambele evenimente pot fi procurate de la Casa de Cultura. (M. B.)


Hustler fashion & lenjerie tour la Extrem


Cel mai fierbinte party al inceputului verii se intimpla vineri seara la Club Extrem din Focsani. Un show supersexy pe care nu trebuie sa-l ratezi. Muzica buna, femei frumoase si cele mai speciale bauturi te asteapta, dupa cum spun organizatorii. Fete frumoase, spectacol erotic, prezentare gama noua de lenjerie Hustler si multe alte surprize sint pregatite pentru cei care vor alege sa mearga in Extrem diseara. (C.F.)


Filme la Odobesti si Jaristea


In acest sfirsit de saptamina, cinematograful improvizat la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din orasul Odobesti a pregatit filme noi. Astfel, simbata si duminica, de la ora 13.00 va rula "Sherlock Holmes", iar de la ora 17.00 "Ultimul vampir". Doar duminica, de la ora 19.00, puteti viziona filmul SF "2012". Caravana filmelor va ajunge duminica si la Jaristea, la Caminul Cultural, unde, de la ora 14.00, va rula filmul "Omul lup". Pretul unui bilet este de 2 lei. (M. B.)


Spectacole pentru copii laTeatru


Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" va gazdui astazi, de la ora 10.30, spectacolul pentru copii "Rapirea". De asemenea, joi, 20 mai, elevii de la Liceul de Arte "Gh. Tattarescu" vor sustine pe scena Teatrului, de la ora 12.00, un concert coral. Pe 31 mai este programat festivalul de muzica usoara pentru copii "Florile dragostei". (M. B.)


Ziua comunei Movilita


Locuitorii comunei Movilita au fost ieri in sarbatoare, la cea de-a III-a editie a Zilei comunei, de Inaltarea Domnului. "Este sarbatoarea eroilor, pe care o marcam in fiecare an, o zi cu semnificatie deosebita si de mare emotie, o intilnire cu fiii satului veniti de peste mari si tari", ne-a declarat primarul Cristian Corneliu de la Movilita. Cu ocazia acestei zile au fost organizate concursuri sportive, iar elevii au pus la punct un program artistic. Evenimentul a fost organizat de Primarie si Consiliul Local. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.