Timp Liber

Gelaterie si pizzerie la moda pentru focsaneni, la bulevard

Mihaela Beșleagă
30 apr 2010 2154 vizualizări
Doua locatii cu specific italian va asteapta cu peste 100 de sortimente apetisante de inghetata si pizza dupa retete originale italienesti

S-a incalzit vremea si o data cu aparitia primelor raze de soare mai "fierbinti" focsanenii cauta terasele si gelateriile, unde se pot racori cu un suc cu gheata sau cu o inghetata. O astfel de locatie, populara deja, este gelateria Sapore Italiano de pe Bdul Unirii nr. 21, care are bunatati racoritoare care satisfac toate gusturile si pentru toate virstele, de la copii pina la bunici. Gelateria va imbie cu peste 100 de tipuri de inghetata artizanala, productie proprie, pe baza de retete italienesti, din cele mai bune produse aduse direct din Italia. Inghetata casei, Cuorleone, este o reteta proprie aparte, cu ingrediente precum cacao speciala, alune de padure si aroma de rom. Daca doriti sa luati inghetata la pachet sau sa mincati un cornet la o plimbare, aveti si aceasta posibilitate. Pe linga aceste sortimente apetisante de inghetata, puteti sa va mai racoriti cu granite, sucuri delicioase cu cuburi de gheata, frappe-uri cu frisca proaspata, milkshake-uri, dar si o gama foarte variata de ciocolata si ceaiuri, printre care unul mai special, Magic Ball, care se deschide in pahar sub forma de floare. Gelateria dispune si de terasa, care va fi deschisa in perioada urmatoare.


Pizza dietetica cu gust de Venezia


O alta locatie la moda printre tineri este Pizzeria Venezia, aflata tot pe Bdul Unirii, deschisa recent, de circa doua luni. Spatiul modern are specific italian si este amenajat in doua zone, cea de cafenea cu bar, unde va asteapta canapele confortabile si cea de pizzerie. Printre cele mai degustate produse din meniu este mini-pizza, o portie rezonabila la 8 lei pentru domnisoarele la dieta sau pentru copii. Foarte apreciate sint si salatele "fresh", sandwich-urile, toate pregatite dupa retete traditionale italiene, dar si cafeaua, care poate fi servita in mod exclusiv in cele doua locatii din Focsani. Atmosfera este intregita de o muzica de calitate, in stil italian, care va relaxeaza si va binedispune. (Mihaela BESLEAGA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.