Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
22 apr 2010 749 vizualizări
Hi-Q, concert aniversar la Apollo

Clubul Apollo sarbatoreste doi ani de activitate si va invita simbata, 24 aprilie, la un concert live cu una din cele mai iubite trupe din Romania, Hi-Q. Pe cei de la Hi-Q ii puteti vedea in noua formula de patru. Focsanenii vor putea vedea pe viu si asculta noile voci feminine ale formatiei, Victoria Stanciu (Viky) si Georgiana Moraru. Evenimentul, care este sustinut si de postul de radio Kiss FM, va incepe de la ora 22.00. (C. FANARU)


Miss Focsani la Teatrul "Mr. Gh. Pastia"


Concursul "Miss Focsani" isi va consuma astazi episodul final. 17 concurente au fost selectate in urma preselectiei, dar doar 13 dintre acestea au ramas in marea finala. "Finala concursului se anunta a fi un adevarat festin de eleganta si exuberanta", dupa cum anunta organizatorii. Scena finalei din aceasta seara va fi Teatrul "Mr. Gh. Pastia". Premiile vor consta produse cosmetice, haine, articole de lux si contracte cu agentia Angels Events. Din fondurile obtinute din sponsorizari, agentia a cumparat impreuna cu finalistele "Miss Focsani" haine, jucarii si produse alimentare, care au ajuns la 16 copii orfani de la Dumbraveni. Pe linga latura caritabila a evenimentului, intrecerea are si o latura educativa, prin oferirea a trei burse de studiu la Universitatea "Gheorghe Cristea". (C. FANARU)


Festivalul Primaverii in acest week-end


Prima editie a Festivalului Primaverii va avea loc in acest week-end in parcarea Promenada Mall. Asftel, in zilele de 23-25 aprilie toti cei care vin la Festival sint obligati sa se distreze, sa asculte muzica buna, sa manince mici si sa bea o bere, atmosfera de festival fiind sustinuta de nume cunoscute ale muzicii romanesti. Vor urca pe scena Sonny Flame, Lora (ex Wassabi), Sonya, DJ Karl Yano si Ilie Micolov. Evenimentul este organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea. "Festivalul Primaverii este la prima editie, iar CCIA Vrancea doreste sa faca din asta un festival care sa aiba loc in fiecare an, la fel ca cel al berii si vinului", a declarat Ioana Secara, director CCIA Vrancea. (D. GIRLEANU)


La Extrem se tine "Balul Mincinosilor"


Clubul Extrem va fi in aceasta seara cadrul "Balului Mincinosilor". Organizat cu cei de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu", show-ul este dupa cum il descriu cei care l-au pus la cale, "seara in care poti sa indrugi cite gogoshi vrei si sa speri ca nu iti va creste nasul". Totul va incepe de la ora 19.00. (C. FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.