Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
9 apr 2010 1168 vizualizări
Lupu si Cornelia Rednic cinta la Promenada Mall

Iubitii interpreti de muzica populara maramureseana Lupu si Cornelia Rednic vin sa-i incinte pe focsaneni in acest sfirsit de saptamina la centrul comercial Promenada Mall din Focsani. Concertul va avea loc duminica, 11 aprilie, de la ora 19.00. Intrarea este libera. (M. B.)


Bitza vine la Focsani


Bitza, numele de scena pentru raper-ul roman Mihai Bita, se opreste din "Goana dupa fericire" la Focsani. Clubul Apollo Exclusive gazduieste simbata seara, cu incepere de la ora 22.00, concertul cunoscutului Bitza. Dupa ce a trecut prin mai multe trupe precum Ro-mania sau Déjà vu, cintaretul si-a lansat mai multe albume ca independent. Artistul va presta si in fata publicului focsanean, care va aprecia probabil sa auda live piese de pe cel mai recent material discografic precum "Timpul curge in pahare", "Banii nu tac" sau "E totu"™ bine". Bitza, 31 de ani, a scris pe 1 octombrie 2004 o noua pagina in istoria hip-hop-ului romanesc: prima aparitie a unui album urban solo. "Vicii", "Vorbeste vinul" sau "Urmatorul pas" au fost piese care si-au cistigat locul in topul preferintelor, la fel de apreciate de fani fiind si colaborarile cu Cheloo, Grasu XXL ori Adrian Despot. (C. F.)


Filme la Odobesti


Asa cum v-a obisnuit deja, Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va asteapta si in acest week-end cu filme. Astfel, simbata, de la orele 13.00 si 17.00 si duminica la orele 15.00 si 19.00 se va proiecta filmul SF "Cartea lui Eli" cu actorul Denzel Washington. De asemenea, simbata de la ora 15.00 si duminica de la 17.00 puteti viziona comedia horror "Bun venit in Zombie Land". Pretul unui bilet este de doar 2 lei. (M. B.)


Expozitie de pictura la Casa de Cultura


Casa Cultura "Leopoldina Balanuta" din Focsani va gazdui astazi, de la ora 12.00, vernisajul unei expozitii de pictura la care sint asteptati toti focsanenii iubitori de frumos. Isi vor expune lucrarile un grup de pictori vrinceni. Expozitia va putea fi admirata in holul Casei de Cultura, intrarea fiind libera. (M. B.)


Biletele la Horatiu Malaele, la mare cautare


In curind, focsanenii vor avea privilegiul de a-l urmari pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor pe genialul Horatiu Malaele, in piesa "Cafeneaua", alaturi de alte doua nume importante ale teatrului omanesc: Emilia Popescu si Dana Dogaru. Cei trei vor juca la Focsani luni, 3 mai, de la ora 19.30. Regia este semnata de acelasi Horatiu Malaele. Biletele se gasesc atit la casa de bilete a Casei de Cultura, unde sint deja foarte cautate, dar pot fi achizitionate si online de pe siturile specializate www.bilete.ro sau www.vreaubilet.ro. De asemenea, puteti face rezervari la numarul de telefon 0740.435.269. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.