Timp Liber

Focul Viu reincepe taberele de week-end

Iulia Crețu
26 mar 2010 754 vizualizări
Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Focul Viu Focsani critica atitudinea conducerii Colegiului Economic Mihail Kogalniceanu pentru refuzul de a participa la proiectul Educatia prin experienta , la care a s-au raliat licee din Panciu si Adjud, Ioan Slavici si Emil Botta , dar si din Focsani

De altfel, Liceul Teoretic "Ioan Slavici" Panciu a participat in vara anului 2009 in Italia cu un grup de tineri la activitati similare de educatie prin experienta. "Conducerea a considerat ca proiectul nostru educational aduce complicatii inutile in activitatea colegiului", spune Ioan Florea, presedintele Asociatiei "Focul Viu". "In urmatoarele luni pregatim un al doilea val de team-building-uri pentru liceele din Focsani inscrise in proiect. Astfel vom organiza la 15 Km de Focsani la Centrul de Tineret de la Cotesti, «Tabere VSD de team-building» (VSD : vineri, simbata si duminica). Conditia de a participa la aceste tabere este ca cel putin 15 tineri de la nivelul unei clase de a IX-a sa se inscrie", a completat Ioan Florea. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.