Timp Liber

O saptamina la munte cu preturi rezonabile

Mihaela Beșleagă
26 mar 2010 1007 vizualizări
Vrincenii sint interesati de acest program, rezervindu-se deja 10 locuri in statiuni precum Vatra Dornei, Durau, Slanic Moldova sau Predeal

Daca va planificati o mini-vacanta la munte, trebuie sa stiti ca puteti profita de un program special prin care aveti reduceri la un sejur in cele mai cunoscute statiuni montane din tara. Programul "O saptamina la munte" se desfasoara sub "patronajul" Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) in perioada 28 februarie - 30 aprilie 2010. Tarifele sint in regim de oferta speciala, pentru 6 zile, 5 nopti cazare, fara servicii de masa incluse. Astfel, la un hotel, vila, pensiune sau cabana de doua stele veti plati 158 lei /persoana/sejur. La trei stele, puteti scoate din buzunar 258 lei /persoana/sejur, iar pentru cei mai pretentiosi, care aleg unitati de cazare de patru stele, pretul unui sejur de persoana este de 358 lei. Tariful reprezinta servicii de cazare fara mic dejun pentru un sejur de 5 nopti, incepind duminica si terminind vineri, iar taxele locale nu sint incluse. Durata sejurului este de 5 nopti, de duminica pina vineri, in perioada mentionata. Va puteti petrece vacanta in statiuni precum Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Piriul Rece, Poiana Brasov, Moeciu, Sovata, Vatra Dornei, Gura Humorului sau Voronet. Din pacate, Vrancea participa in acest program cu doar o unitate de cazare, Pensiunea Antistres de la Prahuda. De asemenea, prin agentia de turism Vrancea Tour va puteti programa un astfel de sejur in 20 de hoteluri din tara. Vrincenii sint deja interesati de acest program, rezervindu-se deja circa 10 locuri in statiuni precum Vatra Dornei, Durau, Slanic Moldova, Covasna, Sinaia sau Predeal. "Eu cred ca este binevenit acest program pentru ca in conditii de criza toata lumea cauta tarife reduse. Din nefericire, la Vrancea turismul este reprezentat foarte slab", ne-a spus Ion Roman, patronul agentiei Vrancea Tour. Un alt program de care puteti beneficia este "O saptamina de refacere" in statiuni balneoclimaterice, in perioada 30 aprilie "" 30 iunie. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.