Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
26 mar 2010 1085 vizualizări
Andreea Banica va cinta la Mall

Cunoscuta vedeta Andreea Banica va fi prezenta in acest weekend la Focsani, unde va sustine un concert la centrul comercial Promenada Mall. Evenimentul va avea loc simbata, 27 martie, de la ora 18.00, organizatorii anuntind un show incendiar. Intrarea la concert este libera. (M. B.)

DJ Liquid toarna muzica house la Apollo

Clubul Apollo Excusive a rezervat seara de vineri muzicii house. Invitatul de saptamina aceasta vine de la One FM Radio "" DJ Liquid. Cel care va incinge atmosfera in aceasta seara a fost in 2006 prezent pe scena de la Liberty Parade, cel mai mare eveniment la care a participat. A mixat de asemenea in cele mai bune cluburi din tara si s-a clasat pe locul doi la categoria cea mai mare ascensiune a unui DJ la premiile Nights.ro. Pentru cei care isi serbeaza ziua de nume de Florii, Apollo vine cu oferte speciale si cu muzica house comercial, dance si hip-hop. (C. F.)

Filme horror la Odobesti

Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va asteapta cu filme de groaza in acest sfirsit de saptamina. Astfel, simbata si duminica, de la orele 13.00 si 17.00, va rula filmul horror "Cazul 39", iar de la ora 15.00 "Orfana". Si Caravana filmelor a pornit la drum, duminica fiind prezenta la Caminul Cultural din Faraoanele, de la ora 19.00, cu filmul "Bun venit in Zombie Land". Pretul unui bilet este de doar 2 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.