Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
12 mar 2010 784 vizualizări
Visul unei nopti de vara la Focsani

Focsanenii sint asteptati si in acest week-end la teatru. Simbata, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal se va juca piesa "Visul unei nopti de vara", de William Shakespeare, adusa de o trupa de teatru din Bucuresti. Pretul unui bilet, care poate fi achizitionat de la agentia Teatrului, este de 20 lei. (M. B.)

Week-end incendiar la Extrem

Clubul Extrem organizeaza simbata, 13 martie, o seara "nebuna" cu "Super Bitches", in costume extravagante, care vor incendia atmosfera mai bine de trei ore. Petrecaretii au parte si de "shoturi" la eprubeta. Extrem gazduieste si in aceasta seara un eveniment, Balul Primaverii organizat de Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau". Pretul unui bilet este de 5 lei la distribuitorii din licee si 7 lei in seara spectacolului. (M. B.)


DJ Pushkarev vine la Apollo


Clubul focsanean Apollo Exclusive il are ca invitat special in seara de vineri pe DJ Puskharev. Artistul originar din Rusia va intretine distractia si buna dispozitie de la pupitrul clubului. Gazdele promit muzica buna, animatoare si barmani profesionisti. Andrey Pushkarev si-a inceput cariera muzicala la virsta de 14 ani, ca DJ la radioul scolii. In 2006, Pushkarev devine unul dintre rezidentii DeepMix Moscow Radio, figurind pina acum in arhiva lor cu peste 50 de mixuri. In acelasi timp detine si rezidenta in faimosul Mix Club precum si Propaganda, Shanti. Saptamina viitoare, pe 20 martie, Guess Who si Spike se vor opri la Focsani, intr-un special event din turneul lor national intitulat TU(r). (C. F.)


Filme la Odobesti


La Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti vor rula si in acest sfirsit de saptamina, simbata si duminica, doua filme productii recente de la Hollywood. Astfel, de la orele 13.00 si 15.00, puteti urmari "Sherlock Holmes", iar de la ora 17.00 filmul horror "Cazul 39". Pretul unui bilet este de doar 2 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.