Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
5 mar 2010 856 vizualizări
Asistenta lui Morar da tonul la distractie in Extrem

Seara de simbata se anunta incendiara, atmosfera fiind animata si la propriu si la figurat de Marina Dina, vedeta Antenei 2. Cea care incinge atmosfera de simbata seara este asadar Super Sexy MC Lady, dupa cum spun cei de la Extrem. Asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai da"â„¢ Buni" este un manechin cu pictoriale la activ in publicatii precum Playboy, FHM sau Fanatik. (C. F.)


Filme la Odobesti si la mall-ul din Bacau


Singurul cinematograf functional din Vrancea, de la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti v-a pregatit filme si pentru acest sfirsit de saptamina. Astfel, simbata si duminica, de la orele 13.00 si 15.00, veti putea urmari filmul "Ninja asasin", iar de la ora 17.00 "Pacatul unui politist", cu Nicholas Cage. Un bilet costa 2 lei. Cei care doresc sa faca o plimbare pina la mall-ul Arena din Bacau, unde functioneaza multiplexul Cinema City, pot urmari cele mai noi productii cinematografice. Astfel, simbata si duminica pot fi vizionate filmele "Avatar", in format 3D, de la orele 11.30, 14.40, 18.00 si 21.20, "Sherlock Holmes", ora 12.00, "Old dogs" ("Vechi tovarasi") ora 11.00, dar si doua premiere: "Leap Year" ("An bisect") si "Alice in Tara Minunilor", de dimineata pina seara. (M. B.)


"Pentru tine, Doamna!"


Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" gazduieste duminica, 7 martie, de la ora 18.00, concertul-spectacol "Pentru tine, Doamna!", dedicat femeii. Vor interpreta grupurile Etnic, Haiducii si Maria Murgoci. Isi dau concursul actorii Sorin Francu, care a realizat si regia, scenografia si prezentarea spectacolului, si Paula Grosu. Evenimentul este organizat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vrancea si Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei". (M. B.)

"Zori de primavara" la Casa de Cultura

Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" gazduieste astazi, de la ora 10.45, vernisajul expozitiei "Zori de primavara", dedicata inceputului primaverii. Evenimentul este realizat in colaborare cu gradinitele nr. 4, nr. 10, nr. 13, nr. 15 din Focsani si gradinita din Cirligele. Expozitia cuprinde felicitari, picturi si desene cu tema Martisorului sau dedicate celei mai iubite fiinte din lume, mama, realizate de minutele prichindeilor de la aceste gradinite. (M. B.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.