Timp Liber

Nausica, martisor din dantele si matase pentru celebrarea feminitatii

Iulia Crețu
5 mar 2010 1511 vizualizări
¦ Do You Feel se va simti de la ora 19.00, la Teatrul Municipal

Nausica Mircea pune Femeia sub reflectoare, in aceasta seara, la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani, de la ora 19.00, in cadrul unei noi colectii de moda. ""¦ Do You Feel" va fi o trecere prin stiluri, o prezentare a extremelor, in care fiecare generatie de femei va gasi cu siguranta un stil sa i se potriveasca si mult mai multe sa o impresioneze. Nausica ofera doamnelor si domnisoarelor din Focsani un martisor in nuante de bej si negru, cu foarte multa matase, organza, dantele sau broderii. Nici sclipirea cristalelor nu va lipsi din cadrul colectiei ""¦ Do You Feel", care le va aduce pe cat-walk-ul de la Teatrul din Focsani pe unele dintre cele mai frumoase si dorite femei din Romania. Printre gratiile care vor defila in creatiile Nausica Mircea se vor numara Bianca Dragusanu, "blonda lui Bote", Daniela Crudu, asistenta de la "Neata cu Razvan si Dani" sau mulatra Laurette. Nausica Mircea a declarat ca aceasta colectie numara cele mai multe piese, create "cu multa pasiune si placere" de echipa cu care colaboreaza in atelier. "Colectia se adreseaza feminitatii, pornind de la stilul conservator, frantuzesc, cu dantele, si pina la cel opulent, stralucitor. Anul 2010 este, in fashion, un an al extremelor, foarte permisiv ca stil", a precizat designerul din Focsani. Pentru ca sarbatorirea lunii femeilor se face nu doar prin prezentari de moda, Nausica Mircea accesorizeaza colectia din aceasta seara cu muzica live. In partea a doua a evenimentului, pe scena Teatrului se vor auzi acorduri clasice de pian si saxofon. De asemenea, ""¦ Do You Feel" va insemna si o lansare de vinuri sub marca vrinceana Vingex. Make-up artist la prezentarea Nausica va fi Nicoleta Passan, in timp ce de coafurile manechinelor se va ocupa hair stylistul Mihaela Pascu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 4 ore, 48 minute, 39 secunde
felicitari NAUSICA... TE ASTEPTAM SI LA ROMA...SUCCES GARANTAT
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.