Timp Liber

Hainele la reducere nu prea fac cu ochiul vrincenilor

Mihaela Beșleagă
26 feb 2010 1130 vizualizări
Vinzatorii se pling ca si in perioadele in care se practica reduceri cam bate vintul prin magazine u perioada legala in care se pot practica reduceri la haine si incaltari de iarna continua pina pe 15 aprilie

Magazinele cu articole de imbracaminte si incaltaminte din Focsani s-au luat la intrecere pentru atragerea clientilor, cu preturi reduse la produsele de iarna. Vitrinele sint pline cu afise care anunta preturi reduse si cu 70% sau promotii de genul "cumperi doua produse si primesti unul gratis". Cu toate acestea, musterii nu prea se inghesuie la hainele cu reducere, desi perioada soldurilor este in toi. "Nu sint bani. Vinzarile merg prost, la fel ca intr-o perioada normala. Se mai vinde cite un sacou, cite o fustita sau o bluza, dar in general cam bate vintul, dupa cum se vede", ne-a spus vinzatoarea de la unul din magazinele cu articole de imbracaminte si incaltaminte din complexul Milcovul. Aceasta a pus vinzarile scazute nu numai pe omniprezenta criza, si pe puterea scazuta de cumparare a focsanenilor, dar si pe tirgurile de imbracaminte si incaltaminte organizate cu regularitate in oras. Deschiderea oficiala a sezonului de reduceri de primavara a inceput pe 15 ianuarie si se va incheia pe 15 aprilie, asa incit mai aveti timp sa profitati de oferte pentru a va innoi garderoba. Insa sint si destui cumparatori atrasi de ofertele comerciantilor, care astfel si-au putut lichida stocurile produselor din sezonul toamna 2009.

Comerciantii sint obligati sa exercite preturi reduse doar in perioadele alese legal pentru acest lucru (incepind cu 15 ianuarie si pina la 15 aprilie). Dar acestia pot folosi si alte metode de atrage a clientilor, evitind termentul de "reduceri", cu "ofertele rpomotionale" sau "promotii". Urmatoarea perioada de reduceri va incepe pe 1 august si se va incheia pe 31 octombrie. Pentru cei care nu isi permit sejururi in strainatate la preturi mari, agentiile de turism ofera pachete atragatoare catre toate capitalele shopping-ului european. Astfel, va puteti cheltui banii pe reduceri la Londra, Milano, Paris sau chiar la Chisinau. (Mihaela BESLEAGA)


Tirg de haine de Martisor


Martisorul lui 2010 va insemna pentru doamnele si domnisoarele din Focsani o frecventa utilizare a cardului de economii. SC Expoconfintex SA anunta ca de pe 3 martie vine cu tirgul de imbracaminte si incaltaminte la Focsani, pentru o expozitie cu vinzare in vederea innoirii garderobei de primavara a doritorilor. Tirgul de Imbracaminte-Incaltaminte "Confintex 2010", care este la a 75-a editie, se va desfasura in perioada 3-7 martie la Sala Sporturilor din Focsani. Deschiderea oficiala a expozitiei, la care se vor aduce articole in mare parte realizate de producatori autohtoni si la preturi reduse, va avea loc miercuri. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 5 ore, 10 minute, 22 secunde
in magazine sunt numai afise cu reduceri ,dar la raft reducerile lipsesc cu desavarsire,iar hainele propuse sunt vechi ,fara cautare.
, acum 739392 zile, 5 ore, 10 minute, 22 secunde
REDUCERILE SUNT O MINCIUNA. LA HAUS OF ART LANGA VECHIUL PRET S-A AFISAT UN PRET MAI MARE. OARE NU VEDE NIMENI SI ACEASTA HOTIE???? LA FEL SE PROCEDEAZA LA MAI MULTE MAGAZINE DIN ORAS.
, acum 739392 zile, 5 ore, 10 minute, 22 secunde
REDUCERILE SUNT O MINCIUNA. LA HAUS OF ART LANGA VECHIUL PRET S-A AFISAT UN PRET MAI MARE. OARE NU VEDE NIMENI SI ACEASTA HOTIE???? LA FEL SE PROCEDEAZA LA MAI MULTE MAGAZINE DIN ORAS.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.