Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
19 feb 2010 835 vizualizări
Cele mai bune majorete isi dau intilnire la Extrem

Cel mai important concurs de majorete din Vrancea se desfasoara in acest weekend la Clubul Extrem din Focsani. Concursul este deschis tuturor echipelor de majorete, reprezentind, sau nu, diverse scoli,

concurentelor individuale si oricaror trupe de dans fete. Concursul se desfasoara pe mai multe sectiuni, astfel: dans modern, dans majorete, dans duo, dans individual si cea mai frumoasa piramida. Aseara a avut loc cea de-a doua etapa preliminara, in care s-au infruntat cinci echipe cu dansul de majorete si 11 concurente la dans individual, urmind ca in aceasta seara sa se desfasoare finala acestui concurs. Cele cinci categorii cistigatoare sint: cea mai buna echipa de majorete la dans majorete, cea mai buna echipa de majorete la dans modern, cea mai frumoasa piramida a unei echipe de majorete, cel mai bun duo si majoreta anului 2010. In aceasta seara invitati speciali sint DJ Sava si Raluka, care vor intretine atmosfera. Pretul unui bilet de intrare este de 7 lei la distribuitorii din licee si 10 lei in seara spectacolului. (M. B.)


Deep Central la Focsani


"Let the fire in your eyes Burn like hell"¦". Deja celebrele versuri ale celor de la Deep Central vor putea fi auzite la finalul acestei saptamini si in Focsani. Clubul Apollo are ca invitata de seama trupa care se lauda cu hituri precum Russian Girl, Cry it away sau In love. Muzica dance a celor doi baieti este ascultata si peste hotare, faptul ca versurile sint in limba engleza ajutindu-i la popularitate. Doru (ex Bliss) si George au lansat ultimul lor single, "In love", toamna trecuta, de atunci trupa beneficiind si de suportul si acompanierea unui band. George este fost membru al trupei Demmo si este responsabil de partea de mixaj. La sfirsitul anului 2008 au infiintat formatia dance Deepcentral si au lansat "Cry it away", primul lor single. In august 2009 si-au lansat albumul de debut. Cei care vor sa se bucure live de prestatia trupei simbata seara trebuie sa stie ca biletul de intrare costa 10 lei pentru fete si 15 lei pentru baieti. (C. F.)


Filme la Odobesti


Si in acest sfirsit de saptamina, Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va asteapta cu filme. Simbata si duminica, de la orele 13.00 si 17.00, va rula filmul de actiune "Miza, asasin", iar de la ora 15.00 comedia "Cumpar, inchiriez barbat". Pretul unui bilet de intrare este de doar 2 lei. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.