Timp Liber

Vacante cu 30% mai ieftine prin înscrieri timpurii 2010

Ciprian Fânaru
29 ian 2010 762 vizualizări
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) continua si în acest an campania Turist în Romănia , avind ca obiectiv promovarea pe plan intern a destinatiilor turistice autohtone.

Prin aceasta campanie ministerul sustine programele speciale care presupun reduceri de tarife pentru pachetele turistice. "înscrieri timpurii 2010" incepe la 1 februarie si ofera turistilor romani posibilitatea de a cumpara vacante in tara, pentru orice perioada a anului, cu reducere de pina la 30%. Pentru a putea beneficia de aceste preturi speciale, trebuie sa rezervati si sa platiti, in lunile februarie-martie, sejurul dorit la operatorii afiliati. "Datorita faptului ca ofertele speciale vizeaza o larga paleta de produse turistice, de la vacante la munte sau la mare, la vacante de refacere sau in zonele agroturistice, este de asteptat ca efectul sa fie cel de crestere a circulatiei turistice interne pe tot parcursul anului", transmite MDRT. Programul "înscrieri timpurii 2010" a fost agreat in cadrul Consiliului Consultativ al Turismului si este implementat de ANAT "" Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR "" Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, OPTBR "" Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania si ANTREC "" Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural. Deocamdata nu se stie ce locatii din Vrancea vor fi cuprinse in acest program. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.