Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
22 ian 2010 1447 vizualizări
Destinatii de timp liber pentru toate gusturile

Sofia Vicoveanca, lansare de carte si recital la mall


Promenada Mall Focsani lanseaza o invitatie pentru toti vrincenii la o intilnire cu "Doamna" Bucovinei, duminica, 24 ianuarie, incepind cu ora 17.00, la lansarea volumului "Taine in adinc pastrate", o culegere de proza, poezie si desen in creion. "Acest volum nu are valoare literara, dar are mult suflet si, daca va fi citit cu sufletul, poate va veti regasi printre rinduri", scrie in prefata Sofia Vicoveanca. Cu acest prilej, cunoscuta interpreta va oferi autografe si va sustine un recital folcloric cu cele mai frumoase cintece populare romanesti. (C. F.)


"Drumul spre inaltare", vernisat la Galeriile de Arta


Astazi, la Galeriile de Arta din Focsani, pictorul Liviu Nedelcu isi va vernisa expozitia intitulata "Drumul spre inaltare", dedicata zilei Unirii. Cei care vor prezenta expozitia sint profesorii universitari Alexandra Titu si Constantin Prut. Evenimentul, care va debuta la ora 18.00, va fi marcat si de un micro-recital sustinut de corul "Pastorala", dirijat de profesorul Dumitru Sandulachi. Focsanenii vor putea vizita expozitia pina la sfirsitul lunii, pe 31 ianuarie. La organizarea manifestarii au contribuit Scoala Populara de Arte, Muzeul Vrancei si Consiliul Judetean. (C. F.)


"Unirea face puterea"


Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" din Focsani va gazdui astazi, de la ora 11.00, vernisajul expozitiei "Unirea face puterea". Aceasta va cuprinde fotocopii dupa documente din timpul Unirii Principatelor de la 24 ianuarie 1859, obtinute datorita colaborarii cu Directia judeteana a Arhivelor Nationale. Bibliotecara institutiei, Oana Andrei, va sustine o prezentare, urmind o evocare a evenimentelor istorice si politice din acea vreme, realizata de profesoara Elena Hruscovschi. Expozitia poate fi vizitata gratuit. (M. B.)


Jay Bliss mixeaza in Apollo


Clubul Apollo a obisnuit focsanenii cu nume sonore de DJ, iar in aceasta seara a venit rindul lui Jay Bliss. Acesta si-a inceput cariera de DJ in Sibiu, organizind petreceri rave si ajungind in cursul a trei ani parte integranta a scenei electronice underground. Dezvoltindu-si un stil situat intre house si techno, Jay si-a inceput drumul in Europa mixind in deschiderea unor artisti ca Loco Dice, Guy Berger, Paco Osuna. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 12 ore, 40 minute, 24 secunde
Interesant. Articolul seamana izbitor cu cel pe care l-am citit aici http://ow.ly/ZscJ pe 19 ianuarie. Si poza este chiar aceeasi. Pe acel blog aflu noutatile din Focsani de luni de zile... Are citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.