Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
18 dec 2009 1086 vizualizări
Arta traditionala la Galerii

Galeriile de Arta din Focsani gazduiesc cea de-a III-a editie a expozitiei - concurs "Pavel Tertiu", in perioada 15-28 decembrie. Expozitia de arta traditionala cuprinde creatii plastice ale mai multor artisti de la scolile populare de arta din Focsani, Alba Iulia, Botosani, Braila, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Tirgu Jiu, Suceava. "Expozitia este una interjudeteana si cuprinde arta traditionala specifica, inclusiv din zona Vrancei. Vernisajul a avut loc marti, la Galeriile de Arta", ne-a declarat Danut Stoianof, directorul de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale. Accesul la expozitie este liber. (M. B.)


"In jurul pomului de Craciun" la Promenada Mall


Centrul comercial Promenada Mall va gazdui in apropierea marii sarbatori a Nasterii Domnului un spectacol special. Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural anunta ca marti 22

decembrie, va avea loc la Careffour ""Promenada Mall, de la ora 18.00, un spectacol de datini si obiceiuri de iarna intitulat "în jurul pomului de Craciun", sustinut de Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei". (M. B.)


Filme noi de Craciun la Odobesti


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti pregateste surprize cinematografice iubitorilor de film, in perioada sarbatorilor. Astfel, in prima si a doua zi de Craciun, pe 25 si 26 decembrie, vor rula cite trei filme in fiecare zi. De la ora 13.00 cei mici pot viziona animatia "Disparus", de la ora 15.00 este programat "Babylon", iar de la 17.00 "Transformers 2. Razbunarea celor invinsi". Si in perioada 27 decembrie 2009 "" 3 ianuarie 2010 veti avea parte de cite trei filme in fiecare zi. Cu riscul de a ramine inzapezit la Bucuresti, Lucian Cristea, cel care se ocupa de sala de cinema de la Odobesti, a adus cele mai noi filme pentru acest sfirsit de an. "Sint cele mai noi filme, am pregatit cite trei pentru fiecare zi. Speram ca oamenii sa vina la film, pentru ca sint zile libere, de sarbatoare si isi pot petrece astfel timpul intr-un mod placut", spune Lucian Cristea. Si in acest week-end puteti vedea filme la Odobesti. Simbata si duminica, de la orele 13.00 si 17.00, va rula filmul horror "Halloween 2", iar de la ora 15.00 comedia "Pantera roz 2". Pretul unui bilet este de doar 2 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.